Keystone logo
University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

Bevezetés

A Toulouse-Jean Jaurès Egyetemen ( UT2J ) a bölcsészettudomány régóta fennáll. A Toulouse-i Egyetem Jean Jaurès különféle tudományterületeken kínál diplomákat, az egyetemi hallgatótól a doktori fokozatig.

A Toulouse-i Egyetem-Jean Jaurès-nak nemzetközi szempontból számos előnye van, köszönhetően a magas színvonalú hálózatokon keresztül a nemzetközi közönséggel folytatott kommunikációnak.

A Toulouse-i Egyetem-Jean Jaurès számos cserelepülést kötött nemzetközi egyetemekkel, és lakosságán belül körülbelül 4000 nemzetközi hallgató van. A tanfolyamok nagy része cserediákok számára elérhető. Az egyetem angol, francia nyári iskola és kettős diplomát is kínál.

Öt tanszékkel és négy helyszíni intézménnyel a Toulouse-Jean Jaurès Egyetem sokféle tudományágat kínál. Ezenkívül számos egyetemmel rendelkezik az egész régióban.

A Toulouse-Jean Jaurès Egyetemet a közelmúltban teljesen felújították, hogy a hallgatók a legmodernebb létesítményeket és naprakész szolgáltatásokat nyújthassák tanulási tapasztalataik javítása érdekében.

A hallgatók számos szolgáltatáshoz férhetnek hozzá az egyetemen, és különféle tevékenységeket élvezhetnek.

Helyszínek

  • Toulouse

    Allée Antonio Machado,5, 31058, Toulouse

    Kérdések