Keystone logo
UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz

UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz

UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz

Bevezetés

UTP University of Science and Technology (Uniwersytet Technologiczno - Przyrodniczy - az UTP) Bydgoszcz egy 60 éves múltra nyúlik vissza 1951-ben, amikor az első iskolai felsőoktatási Bydgoszcz jött létre - az Esti School of Engineering. Korai története során, hogy művelt kémiai és mechanikai mérnökök. Miután alakították át a mérnöki School of Higher Education, 1964-ben, a teljes munkaidőben, este és iskolán kívüli programok által kínált 4 technológiai képességek.

A fejlesztés a mezőgazdasági tanulmányokat indult 1969-ben a létesítmény Bydgoszcz az ága a Mezőgazdasági Iskola felsőoktatás Poznań. Ez az ág függetlenné vált 1972-ben fordult a Mezőgazdasági Kar a Állattenyésztés §. A rendelet alapján a miniszterelnök augusztus 20-i 1974 a két iskola is csatlakozott a Jan és Jędrzej Śniadecki Egyetem Műszaki és Mezőgazdasági Bydgoszcz, új nevén a UTP University of Science and Technology 2006-ban.

UTP University of Science and Technology egy multi-profil iskolai felsőoktatási kínál műszaki, agrár, a művészet és a menedzsment területén tanulmányi programok.

A záróvizsga bizonyítványt (érettségi) szükséges a felvételi a UTP. Felvételi eredményei alapján a záróvizsga. Kínálunk teljes vagy részmunkaidős I (BSc, Bachelor in Engineering), II (MSc) és III (doktori tanulmány) fok.

UTP University of Science and Technology kínál az alábbi területeken (programok) a tanulmány:

Én mértékben - Bachelor in Engineering

Műszaki Tudományok Agrártudományi

Mezőgazdasági és Erdészeti Engineering Agrártudomány

Építészeti és Várostervezési Állattenyésztés

orvosbiológiai mérnöki biotechnológia

Kémiai Technológia Környezetvédelmi

mélyépítési Food Technology és a Human Nutrition

Tervezési tanulmányok

villamosmérnök Management Sciences

Elektronika és Telekommunikáció kezelés

Környezetmérnök Menedzsment és Gyártástechnikai

Az információs és kommunikációs technológiai (IKT)

Belsőépítészet

Anyagtudományok

gépészet

Műszaki Fizikai

Szállítás

II fokú - Mester tanulmány

Műszaki Tudományok Agrártudományi

Kémiai Technológia Agrártudomány

mélyépítési Állattenyésztés

villamosmérnök biotechnológia

Elektronika és Telekommunikáció Környezetvédelmi

Környezetmérnök

gépészet Management Sciences

Műszaki Fizikai kezelés

Szállítás

III fokú (doktori tanulmány)

Agronómia Állattenyésztés Környezetvédelmi Fejlesztési Gépek építése és üzemeltetése

A tanítási folyamatot segíti következő karok:

Kar mezőgazdaság és biotechnológia Kar Állattenyésztési és biológia Kar Kémiai Technológia és Gépészet beleértve Intézet matematika-fizika Kar Polgári és Környezetmérnöki Tanszék Kar Menedzsment Gépészmérnöki Kar Kar Távközlési és Villamosmérnöki

Egész évben 60-történelem a tanulmányait a University lezajlott több mint 43 ezer diplomás, főleg szakon mélyépítési, gépészeti és mezőgazdasági tudományok. A diplomások közé tartozik például a világhírű Sydney olimpiai stadion tervezője, Edmund Obiała, MSc, valamint a titkosírás, egyetemi tanár Józef Pieprzyk.

Hét kar, inter-kari egységek és adminisztrációs foglalkoztat mintegy 1300 embert, 680 amelyek közül akadémikusok, köztük csaknem 140 professzorok. Hat az egyetem karai jogosultak díjat PhD fokozatot, amelyek közül három (a Kar mezőgazdaság és biotechnológia, Kar Állattenyésztési és biológia és Gépészmérnöki Kar) is ruházza fokát doktor habilitowany egyenértékű a Doctor of Science diplomát. A tudományos és oktatási tevékenység alapja együttműködés szinte minden hazai egyetemek a technológia és a mezőgazdaság és a sok külföldi egyetemek és tudományos központok.

Öt tudósok a University már megadta a címet díszdoktora. Az elismerést az Egyetem tanárainak a lengyel tudomány nagyon is bizonyít, hogy a gyakori részvétel bizottságok és szakaszok a Lengyel Tudományos Akadémia és a Tudományos és Felsőoktatási, valamint a munkálatok a lengyel Akkreditációs Bizottság.

Helyszínek

  • Bydgoszcz

    ul. Ks. Kordeckiego 20, 85-225, Bydgoszcz

    Kérdések