Keystone logo
University of Utah Az oktatás tanára a tanári vezetésben
University of Utah

Az oktatás tanára a tanári vezetésben

Salt Lake City, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A tanári vezetés M.Ed. A program négy féléves diploma (30 kreditóra) az állami, a charter, magániskolákban és más oktatási szervezetekben dolgozó K12 oktatók számára készült. A program célja, hogy támogassa az oktatókat az oktatási vezetés alapjainak kiépítéséhez szükséges ismeretek és készségek fejlesztésében, amely támogatja az iskola fejlesztését.

Diákok, akik sikeresen teljesítették a Tanári Vezetés M.Ed. programot a University of Utah i University of Utah és rendelkezik egy aktuális Utah-i szakoktatói engedéllyel, úgy dönthet, hogy újból (az érettségi után 3 éven belül) pályázik az ELP tanszékre a K12 adminisztratív engedélyre vonatkozó követelmények teljesítése érdekében.

Végezze el a fennmaradó hat tanfolyamot (+ gyakorlati órák) a szükséges adminisztratív licenctanfolyamokból (nyári, őszi, tavaszi félév);

Tegye le a szükséges adminisztratív licenc tesztet (Praxis vagy SLLA); és teljesítse az Utah Állami Oktatási Tanács Utah közigazgatási / felügyeleti engedélyeztetésére vonatkozó összes alkalmassági követelményét.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Neveléstudományi mester
    • Riga, Lettország
  • Mesterek az oktatási vezetésben és a politikai tanulmányokban
    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok
  • MA in Education
    • Birmingham, Egyesült Királyság