Keystone logo
Witten/Herdecke University (UW/H)

Witten/Herdecke University (UW/H)

Witten/Herdecke University (UW/H)

Bevezetés

Witten / Herdecke University (UW / H) -ben alakult, és államilag elismert, 1983-ban, és azóta már úttörő szerepet Németország felsőoktatási intézmények. Több mint 30 éven keresztül, mi vezetett jelentős újítást az oktatás és kutatás. Modellként egyetemi állunk dinamikus reformokat a hagyományos alma mater és a törekvés egy humanista nevelési koncepció alkalmazkodik a kihívások a modern tudásalapú társadalomban. Annak betartása Humboldt oktatási ideálok érzékeljük magunkat, mint egy vállalkozó egyetem, és arra törekszenek, hogy integrálja a kutatás és az oktatás hallgatói, A tudományos szolgáltatás, gyakorlati alkalmazása és a társadalmi felelősségvállalás. Elmélet-alapú és gyakorlat-orientált oktatás során UW / H mindig jár a megszerzése tantárgyi, módszertani, szociális és kulturális ismeretek, értékorientáció és a személyes fejlődés.

Witten kutatások.

Kutatási UW / H interdiszciplináris, nagyon változatos, mint a módszer, és amelynek középpontjában a jól meghatározott területeken. Mint egy magánegyetem mérsékelt százalékos állami finanszírozás a költségvetés, úgy érezzük, köteles hozzájárulni valamit a társadalomnak cserébe az alapok kapunk. Az egyik módja ennek az, hogy létrehoz innovatív kutatási eredményeket. Valós problémák hívja transzdiszciplináris kutatás. A társadalmi relevanciáját választott kutatási terület olyan fontos ebben a tekintetben átlátható és általánosan érthető közzétételét kutatási eredmények.

Számos UW / H projektek harmadik fél finanszírozza. Több mint 40 kérelmek harmadik felek alapjainak sikeres volt 2010-ben egyedül. A kutatók együttműködnek neves hazai és nemzetközi partnerekkel. Minden UW / H Karok arra törekszenek, hogy az új és a korábban ismeretlen kutatási területeket és ezzel kiváltani jelentős fejlesztéseket.

Witten oktatja.

Az oktatás sokkal több, mint a képzés a munkát. Amellett, hogy a tantárgyi szakértelem és képességek, mi is közvetíteni módszereket és stratégiákat, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a többi az életüket, hogy megbirkózzanak az összetett és állandóan változó igényeknek a modern tudásalapú társadalomban, akár generalista szakirányú kompetenciák vagy szakemberek széles általános ismereteink alapján. Összhangban a Witten oktatás, diák oktatás probléma orientált, state-of-the-art és közel gyakorolni. Személyes növekedés másik a mi alapvető célkitűzéseit.

Interdiszciplináris - fegyelmezetlen

Következő Humboldt oktatási koncepciók, UW / H diák tanul kiscsoportos kiváló diák-tanár arány, és megfelelő időben és térben, hogy felfedezzék a tehetségüket, és lehetőségeket és saját vélemény kialakítására. A diákok arra ösztönzik, hogy gondolja szélesebb kontextusban, és feltételezik, társadalmi felelősség, és azon túl a választott fegyelem. A gazdasági, ökológiai és társadalmi kihívások a jövőben minden bizonnyal nem tartják tiszteletben a határokat a tudományágak.

Witten - alapvető fontosságú.

Alapvető vizsgálatok egyik központi eleme a Witten / Herdecke identitását. Erősítik out-of-the-box gondolkodás. Ők testesítik meg az egyetem vezető ötlete, és megkönnyíti a tanulási folyamatokat, túl a tantárgyi szakértelem. Itt a hallgatók kezelése kérdéseket, amelyekre nincs kész válaszokat, illetve ahol lehet, hogy nincs válasz egyáltalán. Oktatási szüksége elhúzódó gondolkodás és új perspektívát, igények elidegenedés és a távolság a saját és a világ. Alapvető vizsgálatok biztosíthatja ezt a lehetőséget, hogy hívja megállt. Ők alkotják fegyelmezetlen és lassított megközelítés rengeteg perspektívák közötti mérlegelés, a kommunikáció és a művészet. Alapvető vizsgálatok a mai utódja a régi iskola, a művészeti élet és studia humanitatis. Között Németországban egyetemek az UW / H alapvető vizsgálatok a legrégebbi és a leginkább kifinomult modell, amely integrálja a tudományos problémák és kérdések kapcsolatos társadalom, a művészetek, a társadalmi igazságosság, aggodalom az egyén személyes jövője, a politika, a pszichológia, a filozófia és a történelem, és értékeli azok jelentőségét az egyén magatartása, akciók és életvitel. Az egyre összetettebb, gyorsan változó és bizonytalan világ, leendő orvosok, vállalkozók, menedzserek, politikusok vagy tanácsadóknak módszertani, szociális, etikai és kulturális ismeretek, mint a tantárgyi szakértelem.

Witten lesz szó.

A felsőoktatás szerepe a társadalomban gyökeresen átalakult az elmúlt években. A kutatás és a tanítás még alaptevékenységek egyetemeken. De ma már többet várnak. Állampolgári részvétel, mint a "harmadik misszió" mellett a kutatás és az oktatás hallgatói mindig is része volt az UW / H identitását. Az alapító ünnepségén Witten / Herdecke University, Alfred Herrhausen beszélt a "esprit Engage, dedikált szellem kell kidolgozni és alkalmazott ápolását társadalmunk". Ez a szellem lényeges része a filozófia és ugyanekkora jelentőséget tulajdonít a társadalmi felelősségvállalás, a diák az oktatás és a generációs, innovatív kutatási eredményeket.

Már a kezdetektől Witten / Herdecke University vállalt társadalmi felelősség számos formában és különböző szinteken. Witten / Herdecke Egyetem folyamatos élénk csere a közösségben: a Witten lakói, a helyi és regionális üzleti világ, a szociális és kulturális intézmények, sőt a nemzetközi szervezetek, vállalatok és alapítványok. Tekintettel a zsenge korú és egy viszonylag kis számú 1.300 beiratkozott hallgatók és 400 főt, az általunk készített rendkívül nagy számú, a szociális, kulturális, kereskedelmi és non-profit kezdeményezések.

Witten működik.

Annak ellenére, hogy a bolognai reformok, a növekvő gazdasági megszorítások az egyetemek és az új szakok esetében korábban nem tudományos szakma, Witten / Herdecke University még szabadságát kínálja a tanulmányok, amelyek elméleti alapú, közel a gyakorlat, az erkölcsi és esztétikai, gyors vagy nyugodt, disszidens és feltétlen, interdiszciplináris és fegyelmezetlen. És ha a Harvard Egyetem elnöke Drew G. Faust közvetlenül a hitében, hogy az egyetemi kultúra lényegében fegyelmezetlen, és hogy ez a kiindulási pont a későbbi egyetemi, akkor úgy tűnik, jól elhelyezett UW / H.

Ennek megfelelően Witten / Herdecke University megérti magát, mint egy feltétel nélkül fegyelmezetlen egyetem abban az értelemben által hirdetett Drew és Derrida, és mint olyan helyet a kritikus gondolkodás. Witten tesz különbséget, Witten működik: a kutatás, az oktatás és a társadalomban. In - és az interfészek - egészségügy, a gazdaság és a kultúra.

Részletes információk

> Részletes információ a Witten / Herdecke Egyetemen és nemzetközi programunkon.

Helyszínek

  • Witten

    Witten Herdecke University, Alfred-Herrhausen-Straße 50, 58448 , Witten

    Kérdések