Keystone logo
© Vatel Andorra
Vatel Andorra

Vatel Andorra

Vatel Andorra

Bevezetés

Vatel története

Ez egy olyan intézmény, amely 40 évet töltött a nemzetközi vendéglátóipar leendő menedzsereinek és igazgatóinak felkészítésével. Képzése egy nemzetközi szállodamenedzsment bachelor diplomából áll.

A Vatel oktatása 34 országra terjed ki, 55 iskolával, több mint 9 000 diákkal, 39 000 diplomával szerte a világon, 520 tanárral és fontos munkatársak hálózatával szerte a világon.

A program

A Vatel Andorra Hotel & Tourism Business School Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment Bachelor programja azokat a jelölteket célozza meg, akik sikeresen teljesítették érettségi vagy magasabb szintű képzési ciklusukat.

Az oktatott program lehetővé teszi a szálloda- és turisztikai szakma képzési igényeinek kielégítését, szakirányú képzést kínálva a hallgatóknak.

Az oktatási módszertan sikeres kombinációja és egyensúlya a képzési gyakorlatok és az akadémiai képzések között, igazodva az ágazat új és aktuális követelményeihez.

Karunkon magasan képzett oktatók dolgoznak, a szektor valamennyi aktív szakembere, akik elkötelezettek az elméleti témák és a szakmai tapasztalatok közötti hidak építésében. Emellett a tanulmányi program egyértelmű nemzetközi orientációval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy globalizált kontextusban fejlődjenek, reagálva a szakma törekvéseire.

Képzési célok

Sajátítsd el és sajátítsd el a felügyeleti és irányítási technikákat, nyitott szemmel fejleszd az üzleti tulajdonságokat, különösen a nemzetközi turizmus és vendéglátás területén.

Cím és időtartam

 • Francia állam Az RNCP-ben minisztériumi rendelettel bejegyzett cím és igazolt II
 • Összes kredit: 180 ECTS (Európai Kreditátviteli Rendszer).
 • Tanulmányok időtartama: 3 év
 • Lehetőség van a VATEL iskolák mellett az EURHODIP, European Bachelor of Management Hospitality & Tourism nemzetközi minősítés megszerzésére is.

Az osztályok nyelve

 • spanyol
 • Fokozatosan a diákok angol nyelvű órákat kapnak (tanítási óráik 30%-áig).

hozzáférési követelmények

 • Bachelor diploma vagy felsőfokú végzettség.
 • Tegye át a Vatel saját hozzáférési tesztjeit.

Alkalmazott Kutatóközpont

A Cirvath (Vatel Nemzetközi Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Kutatóközpont) egy olyan kutatóközpont, amelyben a Vatel csoport professzorai előre látják, sőt hozzájárulnak a turizmus és a vendéglátóipar fejlődéséhez. A hallgatók tanulmányaik során részesülnek.

Oktatáson kívüli tevékenységek

A Vatel Andorra alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy a tanulmányi terv a tudományos életen túlmutató szempontokat is tartalmazzon, ezért a program tanórán kívüli tevékenységekkel bővül, amelyek bővítik a szakmai ismereteket, fejlesztik hallgatóinkban a vezetői készségeket, a stratégiai kapacitást és a vállalkozói szellemet.

Nemzeti és nemzetközi szakmai gyakorlatok

A Vatel Andorra különböző nemzeti és nemzetközi szakmai gyakorlatokat tervezett, amelyek a tanév során tanult tantervtől függően változnak. A hallgatók így sajátítanak el leendő szakmájuk valóságával kapcsolatos tapasztalatokat, fejlesztik a csapatmunka képességeit, kísérleteznek abban a környezetben, amelybe irányulnak.

Az iskola megállapodásokat kötött a világ legjobb láncaival, szállodai intézményeivel és turisztikai cégeivel, hogy diákjai gyakorlatokat végezhessenek. Így a hallgatók legalább egy év szakmai gyakorlatot tölthetnek el, amely felkészíti őket a munkaerő-piaci valósághoz való alkalmazkodásra.

Karrier lehetőségek

A szakma olyan új ágazatok felé nyit, amelyek sokrétű szakmai karriert kínálnak, mint például a független vendéglátás és nemzeti vagy nemzetközi láncok, szakmai és szabadidős turizmus, agrár-élelmiszer- és nagyforgalmazás, légi, szárazföldi és tengeri szállítás, szolgáltató cégek stb...

A Vatel-diplomások által kifejlesztett tulajdonságok, mint például a vendégszeretet, a figyelem, az elegancia, a know-how és a lét, a luxusipar és a tekintélyes márkák által megbecsült profilokat tesznek lehetővé.

Miért érdemes Andorrában tanulni

 • A világ egyik legbiztonságosabb országa.
 • Ez az ország, ahol a legtöbb napsütéses napok vannak.
 • Andorra vezeti az egy lakosra jutó több turistával rendelkező desztinációk rangsorát.
 • Évente több mint 8 millió látogatót és több mint 2 millió turistát fogad. 3 sídoménje van Európa legjobb 10 minőségi árán.
 • Remek szabadidős és sportkínálattal rendelkezik: többek között vásárlási, kulturális, gasztronómiai, tematikus és vidámparkok, nemzetközi sportesemények, gyógyfürdők és wellness központok.
 • Az iskola páratlan természeti környezetben található, egy nagyváros minden kiváltságával. 2 percre található a sportkomplexumtól és a sípályákat biztosító felvonótól és 10 percre Andorra kereskedelmi központjától.
 • Andorrában a diákok mindenféle szociális, szabadidős és sporttevékenységet élvezhetnek.

MARCO POLO Nemzetközi Program

Diákcsere a Vatel iskolák között.

A Marco Polo programmal a Vatel Andorra lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy nemzetközi szinten fejlesszék képzésüket, tanulmányaik második évét a világ 55 Vatel-iskolájának egyikében fejezzék be.

A hallgató egy új országot fedez fel, és elmerül egy másik kultúrában, egy másik nyelvben, és jobban felkészíti magát egy nemzetközi karrierre. Emellett elősegítik a különböző országokból származó osztálytársak közötti együttélést az osztálytermekben, valamint a sokszínűséget támogató tanulmányi és munkacsoportokba való beilleszkedésüket.

Campus jellemzői

Üzleti iskola élvonalbeli berendezésekkel

 • A tantermek audio-vizuális eszközökkel és sugárzókkal felszereltek
 • Tárgyalók
 • Dedikált tanulószobák a diákok számára
 • Ingyenes internet hozzáférés (Wi-Fi kapcsolat)

  Belépők

  Helyszínek

  • Encamp

   Carrer d'Engolasters, AD200, Encamp

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések