Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Bevezetés

A legjobbak között

Victoria University of Wellington Az első helyen áll Új-Zélandon a magas színvonalú kutatás intenzitása tekintetében, és a 2022-es QS World University Rankings szerint a világ 18 000 egyetemének első 2 százalékában található. Szoros kapcsolatban állunk az ország üzleti, kormányzati és tudományos kutatói közösségeivel. Egy biztonságos, kompakt, kreatív és virágzó városban található, amely ideális a diákélethez.

Amikor a(z) Victoria University of Wellington tanul, önálló gondolkodásra késztet, és inspirációt kap a sikerhez. Erős alapot építhet a sikerhez, amely segíthet karrierjét a következő szintre emelni. Világszínvonalú akadémikusoktól és kutatóktól tanulhat, és profitálhat az új-zélandi üzleti, kormányzati és tudományos kutatói közösségekkel fenntartott szoros kapcsolatainkból. Több mint 80 program közül választhatnak a hallgatók, és 18 tantárgy tekintetében a világ egyetemeinek legjobb 1 százalékában szerepelünk. Az egyetem öt csillaggal rendelkezik a 2022-es QS Stars kiválósági besorolásban, és öt csillagot a nyolc ellenőrzött kategória mindegyikében – művészet és kultúra, tantárgyi rangsor, foglalkoztathatóság, létesítmények, befogadás, nemzetközivé válás, kutatás és oktatás.

Azért vagyunk itt, hogy támogassunk

Nemzetközi hallgatóként a jelentkezés pillanatától kezdve az érkezésig és a tanulmányai során támogatást kap egy dedikált csapattól az egyetemen – a Te KahupapaWellington University International területén. A hallgatók az egyetemi szolgáltatások széles skáláját is elérhetik, amelyek elősegítik tanulmányai sikerességét. Ide tartozik a további tanulmányi segítség, a pénzügyi tervezés, a fogyatékkal élő hallgatók támogatása, a bizalmas tanácsadás, valamint az egészséggel és jóléttel kapcsolatos tanácsadás. A Victoria University of Wellington lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy előreléphessenek karrierjükben, a gyakorlati munkahelyi szakmai gyakorlatokra és valós kutatási projektekre összpontosító szakmai programoktól egészen az egyedülálló vezetői programokig, valamint a diploma részeként külföldi tanulmányok lehetőségéig egy másik országban. Jelenleg 35 ország közül választhat, köztük Szingapúr, Mexikó, Dánia és Hong Kong.

Ideális tanulói helyszín

Victoria University of Wellington három campusa van Wellington központjában, mindegyik közel a tömegközlekedéshez, a helyi látnivalókhoz, szórakozáshoz és kávézókhoz. Az egyetemen egy nyüzsgő, kreatív, kompakt és biztonságos városban fog tanulni, gyönyörű természeti környezetben. Wellington ideális a diákélethez. Annak érdekében, hogy segítsenek beilleszkedni, barátokat szerezni és bekapcsolódni az egyetemi közösségbe, a hallgatókat arra biztatjuk, hogy csatlakozzanak az egyetem több mint 100 klubjának és egyesületének valamelyikéhez, amelyek a kulturális csoportoktól a sportcsapatokig terjednek.

Találd meg a jövődet

Amikor a(z) Victoria University of Wellington tanul, önálló gondolkodásra késztet, és inspirációt kap a sikerhez. Erős alapot építhet a sikerhez, amely segíthet karrierjét a következő szintre emelni. Találja meg jövőjét a Victoria University of Wellington segítségével.

Rangsorok

Victoria University of Wellington, Új-Zéland egyik legrégebbi intézménye, erős globális kilátásokkal és nemzetközi hírnévvel rendelkezik a tudományos kiválóság terén. Folyamatosan a világ legjobb egyetemei közé tartozunk – a 2022-es QS World University Rankings 18 000 egyetem legjobb 2 százaléka között, 18 tantárgyból pedig az egyetemek legjobb 1 százaléka között.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

  • Wellington

    Kelburn Parade, 6012, Wellington

Kérdések