Keystone logo
VIU - Universidad Internacional de Valencia

VIU - Universidad Internacional de Valencia

VIU - Universidad Internacional de Valencia

Bevezetés

Az egyetem szektora a történelem egyik legizgalmasabb kihívásával szembesül, majdnem ezer évvel ezelőtt a Bolognai Egyetem létrehozása óta. Az egyetem intézmények nem hagyhatják figyelmen kívül azt az paradigmaváltást, amelyet az internet az oktatási rendszerekben hozott létre.

A Valenciai Nemzetközi Egyetem (VIU) által kínált lehetőségek számbevételével úgy gondoljuk, hogy egy egyedülálló lehetőséggel szembesülünk, amely szorosan kapcsolódik az egyetem egyik alapvető jellemzőjéhez, egyetemes jellegéhez.

Soha nem volt olyan egyszerű a tudás terjesztése és megosztása, illetve a tudományos fejlődés elősegítése. Az online kommunikáció eszközei szaporodnak, és hirtelen az osztályterem nyitott, de személyes térré válik, és a campus virtuális találkozóhely a különböző országok és kultúrák hallgatói számára, akik osztoznak az egyetemes technológia nyelvén. a kommunikáció.

A Valenciai Nemzetközi Egyetemen (VIU) megszállottan keressük azokat az új területeket, amelyekre a digitális fejlődés nyílik számunkra. Az egyetem soha nem volt olyan társadalmi. Ha a földrajzi távolság, a szakmai vagy gazdasági igények kényszerítik a hallgató egyetemi problémáját, az internet megnyitotta a kaput a minőségi tanuláshoz.


Hogyan lehet kihagyni ezt a lehetőséget! Ha az egyetem szerepe alapvető szerepet játszik a szabadabb és fejlettebb társadalmak biztosításában, a Valenciai Nemzetközi Egyetem (VIU) elkötelezte magát amellett, hogy a spanyol nyelvű világban nemzetközi referenciává váljon. Hogyan? Amit a Valenciai Nemzetközi Egyetem (VIU) 7 pilléreinek nevezünk:

Ezek a funkciók már a Valenciai Nemzetközi Egyetemen vezető szerepet játszottak a pedagógiai innovációban az ifjúság ellenére, képesek kreatívan gondolkodni és cselekedni, de a klasszikusabb intézményekkel megoszthatják a felsőoktatás és az egyetemi jellegűek tiszteletben tartását hagyományos.

Ebben az értelemben a Valenciai Nemzetközi Egyetem (VIU) az egyetemi és a mesterképzés katalógusát kínálja hét tudományterületen: Oktatás, Tudomány és Technológia, Egészségügy, Üzlet, Művészet és Bölcsészet, Jogi és Kommunikáció, ahol a címek együtt léteznek hagyományos, a leginnovatívabb oktatással, melynek célja, hogy felajánlja diákjainknak több lehetőséget a készségeik és technológiai készségeik fejlesztésére és foglalkoztathatóságuk növelésére.

Majdnem 7 000, 58 különböző nemzetiségű diák választja ki kizárólagos digitális módszertanunkat, olyan képzési koncepciót, amely gyorsan alkalmazkodik a munkaerőpiac változásaihoz, optimalizálja a hallgatói erőforrásokat és szinergiákat hoz létre az üzleti és társadalmi szinten működő együttműködő hálózatunkkal. .

A kolostor az egyetemi tapasztalat tervezésének alapvető tengelye. Ez egy csapat, amely aktív szakemberekből és híres tudósokból áll, elkötelezett a módszertan mellett, és teljes mértékben tisztában van azzal, hogy segíteni kell a tanulókat abban, hogy értékeljék az idejüket és erőforrásaikat.

Üdvözöljük a Valenciai Nemzetközi Egyetemen (VIU), amely jelenleg egyetem a holnapra.


KI MI?

A Valenciai Nemzetközi Egyetem (VIU) a spanyol nyelvű világ egyik vezető online egyeteme, amelyet a spanyol oktatási, kulturális és sportminisztérium ismer el. A Belső Minőségbiztosítási Rendszert a Nemzeti Minőségbiztosítási és Akkreditációs Ügynökség (ANECA) AUDIT Programjában meghatározott elvek szerint alakítják ki, amelyek összhangban vannak az Európai Felsőoktatási Térség kritériumával és irányelveivel.

A Valenciai Nemzetközi Egyetem (VIU) a spanyol nyelvű világ egyik vezető online egyeteme. Több mint 6.900, 58 nemzetiségű hallgatóval a Valenciai Nemzetközi Egyetem (VIU) fokozatosan fejleszti a fokozatokat, a mesterképzést és a saját fokozatokat, hogy az új szakmai profilokhoz és piaci igényekhez igazodjon. A kar több mint 800 tanárból áll, akik többnyire szakmai tevékenységüket ötvözik tudományos munkájukkal, ami lehetővé teszi számukra, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzenek. Az egyetem személyre szabott nyomon követést nyújt személyi oktatón keresztül saját módszertanában, amely a hallgatói kompetenciák fejlesztésére összpontosul, élő online osztályokkal és a tanárok és a diákok közötti interakció lehetőségével. Ezenkívül az összes osztályt a virtuális osztályteremben rögzítik későbbi megtekintés céljából.


A mai diákokat a holnap világába készítjük

Egy fiatal egyetem vagyunk, amely megosztja a felsőoktatás tiszteletét a legkomolyabb egyetemekkel. Ma olyan szakértői közösség, diákok és tanárok, akik úgy érzik, hogy a jelenlegi oktatási rendszernek fejlődnie kell.

A tanterv, a terek, az eszközök, a szerepek és az infrastruktúrák lehetőséget kínálnak az érték és a kreativitás számára az új egyetemi tapasztalat megtervezéséhez.

Oktatási kínálataink a fokozatok, a mesterképzések és a mesterképzések közül kerülnek ki, amelyeket minden évben bővítünk azzal a céllal, hogy mindig a diákok számára teljes és naprakész képzést biztosítsunk a piaci képzési igények alapján.


A Valenciai Nemzetközi Egyetem a családi alapok első spanyol kiadói és kommunikációs csoportjához tartozó Grupo Planeta. A kultúra, a képzés, az információs és az audiovizuális szórakozás szolgálatában széles választékot kínál.

Az Editorial Planeta 1949-es barcelonai alapítása óta a csoport szilárd üzleti hagyományokat és nagyszerű innovációs képességet és egyértelműen multinacionális hivatásokat egyesít. A Planet Group kiterjeszti nemzetközi hivatását egy erős gyökerezéssel Európában és Latin-Amerikában. A több mint 25 spanyol, portugál és francia nyelvű országban való jelenlét olyan kulturális univerzum felé mutat, amelyet világszerte közel 800 millió ember oszt meg.

Konkrétan a képzési divízió, a Planeta Formación és az egyetemek széles körű szakképzést kínálnak az egyetemi és posztgraduális tanulmányoktól a szakmai képzésig. A képzési kínálat a munkaerőpiac igényeihez igazodik, és az új technológiák által támogatott rugalmas módszerrel rendelkezik.

A Valenciai Nemzetközi Egyetemen (VIU) 2008-ban a Generalitat Valenciana magánprofit szervezetként jött létre, amely az első hivatalos fokozatot első alkalommal adta 2010-2011-es tanévre. Az első tanfolyam során a beiratkozás összege elérte a 1018 diákot. 2013-ban a Grupo Planeta átvette irányítását 70% -kal, azzal a céllal, hogy megerősítse a nemzetközi terjeszkedési kapacitást és kiegészítse a csoport elkötelezettségét az egyetemi képzéssel. A Valenciai Nemzetközi Egyetem formatív ajánlattételben nőtt és megerősítette nemzetközi fejlődését. Ma a Valenciai Nemzetközi Egyetemen (VIU) több mint 7000 diák vesz részt 58 országból, főleg Spanyolországban és Latin-Amerikában. Az egyetem ma a spanyol nyelvű nemzetközi referencia egyetemek közé tartozik, amelyek az online tanítási módszertanon keresztül tanítják a diplomákat . Az 56 program jelenleg hét tudományterületet (egészségtudományok, művészetek és humán tudományok, tudomány és technológia, jogi, üzleti, oktatási és kommunikációs) kínál, amelyek folyamatosan fejlődnek a diákok és a piac igényeihez igazodva munkaerő. Ez a rugalmasság és az alkalmazkodási képesség már ma is elismert példája annak, hogy fokozzák az egyetemek, a vállalatok és a közintézmények közötti szinergiákat a társadalmi haladás érdekében.


KÜLDETÉS, VISION ÉS ÉRTÉKEK

Nyitott és befogadó közösség vagyunk, stratégiai elképzeléseink az egyetemi oktatással és a filozófiával, amely a diákjainknak a digitális kihívásokkal és a jövőbeni munkaigényekkel szembeni képzésén alapul.

 • misszió

Küldetésünk egy új egyetemi élmény megtervezése: egy kiterjedt minőségi lánc, belülről kifelé, a Valencia Nemzetközi Egyetem (VIU) -> hallgatók -> világ .

A Valenciai Nemzetközi Egyetemen (ETU) a nevelés minőségét a tanár, a módszertan és a formátumok alapján dolgozzuk fel, amíg el nem éri azokat a hallgatókat, akik a változás ügynökei lesznek, képesek a jelenlegi és jövőbeli igények javítására, a világ

 • kilátás

Elképzelésünk minőségi egyetemnek tekinthető nemzetközi szinten. Fokozunk a minőségnövekedésre, a jelentős pozíciók elérésére a nemzeti és nemzetközi diákok számára.

Értékeink:

 • Elkötelezettség. A belső garancia rendszerek kialakítása kulcsfontosságú a diákok biztonságának megteremtéséhez
 • Szigor. Önértékeljük belülről, hogy oktatási projektünk mindig a legjobb szinten legyen.
 • Kreativitás. A projektünk megkérdőjelezése és a jövőre nézve a legjobb módja annak, hogy növekedjünk, új ötletekkel és innovációs garanciákkal szolgáljunk.
 • AGILITY. A változásokhoz gyorsan alkalmazkodunk. Diákjaink gyors választ kapnak a képzési igényeikre.
 • Együttműködés. Hisszük, hogy az asszociatív és az üzleti szövetnek párhuzamosan kell működnie az Egyetemmel. Diákjaink azok, akik foglalkozni fognak a munkaerőpiac kihívásaival.


VÁLLALATI PILLAROK

 • minőség

Minőségünk nem az, hanem a hogyan. Az erőforrások optimalizálása és felhasználásuk hatékonysága. Olyan egyetem vagyunk, aki növekszik, a hallgatók, a tanárok, az infrastruktúra, a piacok. De minõséggel. Mindig.

 • innováció

Innovációink ötletek. Az optimalizálás, hogy nagyobb haszonnal járjon. Mint fiatal egyetem, ösztönözzük a kreativitást, és motiváljuk a vitát, hogy a tanulásmodell értelmesebbé váljon. A Universidad Internacional de Valencia (VIU) nem olyan egyetem, ahol csak szakmát tanulnak, a diákok megtanulják gondolkodni a hagyományos kereteken kívül.

 • nemzetköziség

Ma a nemzetközi minden. Mindannyian vagyunk A kulturális és földrajzi akadályok homályosak. Ebben a kontextusban, amelyben a Valenciai Nemzetközi Egyetem (VIU) a "nemzetközi egyetem" saját és kortárs képét vetíti ki, idiomatikus értelemben. Egy olyan koncepció, amely egy nyílt, együttműködő és globális közösségre összpontosít.

Helyszínek

 • Valencia

  VIU Valencia C/ Gorgos, nº 5 y 7 , 46021, Valencia

 • Barcelona

  Barcelona, Spanyolország

  • Madrid

   Calle Suero de Quiñones, 38, 28002, Madrid

   • Bogotá

    Calle 76 No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

    • Lima

     Avenida Juan de Aliaga 427, 7º piso, Edificio Prisma Tower Magdalena, , Lima

     • Quito

      Quito, Ecuador

      Kérdések