Keystone logo
Vlerick Business School Innovációs és vállalkozói mesterek
Vlerick Business School

Innovációs és vállalkozói mesterek

Leuven, Belgium

10 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline *

02 Sep 2024

EUR 19 700 / per year **

Az egyetemen

* A nem uniós pályázóknak azt javasoljuk, hogy április végéig nyújtsák be jelentkezésüket.

** A díj tartalmazza a Szilícium-völgyi Disruption túra szállásköltségét

Bevezetés

* Az összes mesterképzés a tervek szerint szeptemberben indul, hibrid oktatási formában. Fenntartjuk a személyes gyakorlati tanulási tapasztalatot szemtől szemben, kis rotációs tanulócsoportokban. Az egyetemi hangulat pontosan olyan lesz, mint amit Vlerick elvárhat – energikus, nyüzsgő és lehetőségekkel teli, teret adva a személyes fejlődési coachingnak és a nemzetközi hálózatépítésnek.

Megvan az ötlete - meg fogjuk tanítani, hogyan gondolkodjunk és cselekedjünk, mint egy innovatív vállalkozó ! A mai üzleti világ folyamatosan változik, és a menedzsment stratégiákat újra kell definiálni. Tehát a vállalatok olyan embereket keresnek, akik új ötleteket hozhatnak létre, alkalmazhatnak kereteket és válaszolhatnak erre a változó környezetre.

Ez a program megtanítja Önt, hogyan kell azonosítani és kezelni az új üzleti lehetőségeket. Ez egy olyan kapu, amely innovatív vezető szerepet tölt be bármilyen cégnél - egy nagy tanácsadó cégnél, egy multinacionális cégnél vagy egy saját vállalkozásnál. A szilícium-völgyi turné során meglátogathatja az innovatív vállalatokat, a befektetőket és az inkubátorokat.

Financial Times: A Financial Times MBA rangsorában világszerte a 9. helyezést értjük a vállalkozói szellemben.

Ez a program Leuvenben zajlik, amely Belgium egyik legélénkebb egyetemi városa és egy csúcstechnológiás hotspot Európában. Partnerünk, a University (KU Leuven) az egyik leginnovatívabb európai egyetem.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Akkreditációk

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések