Keystone logo
Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Bevezetés

Ról ről

A tudományos kutatás és felfedezés nemzetközi vezetésével kapcsolatos oktatás

A Feinberg Graduate School (FGS) magába foglalja a kutatás és a felfedezés szellemét. Az 1958-ban alapított Weizmann Intézet tudományegyetemének alapítása óta a Feinberg Doktori Iskola multidiszciplináris központjává vált, ahol a diákok a tudás és a megértés legmagasabb szintjét kívánják elérni. kreatív és eredeti kutatók irányítása a természettudományokban és a matematikában.

A Feinberg-i Graduate School-ban a Weizmann Intézet rangos történelmi eredményei közé tartozhat, amely a Nobel-díjasok és a Turing-díjátadókkal büszkélkedhet. Feinberg-fokozatú hallgatóként részt vesz az Intézetben végzett tudományos kutatásban, és időt fordít mind a kutatásra, mind a kutatásra, legmodernebb, legmodernebb eszközöket és felszerelést használva, és közvetlenül együttműködik kutatócsoportok nemzetközileg élvonalában. A Feinberg Graduate School minden tanuló számára ösztöndíjat biztosít, és nem számol fel tandíjat, így megengedheti magának, hogy teljes mértékben belevágjon a tanulmányaiba. A Feinberg Graduate School minden osztályát angolul folytatják.

Küldetés

A Graduate School célja a kreatív és eredeti kutatók új generációinak fejlett képzése a természettudományokban és a matematikában - más szavakkal a jövő tudományos vezetői képzése. A Feinberg-i Graduate School minden hallgatója közvetlenül részt vesz az intézetben végzett kutatásban.

Tanulmányi pályák és tantervek

A Feinberg Graduate School a következő tanösvényeket kínálja:

 • Rendszeres MSc Track
 • Nem-értekezés MSc Pálya a tudomány tanítása
 • Közvetlen PhD pálya
 • Rendszeres PhD pálya
 • PhD Tracks az MD-k számára
 • Tanítási Tanúsítási Program

A fő kutatási és kutatási területek: Fizikai tudományok Kémiai tudományok Élettudományok Matematika és számítástudomány Tudománytanítás.

Akkreditáció

A Feinberg-fokozatú Iskolát a Felsőoktatási Tanács Izraelben akkreditálja.

Nyelv

A Feinberg-fokozatú iskolai oktatás hivatalos nyelve az angol. Ez lehetővé teszi a nemzetközi diákok számára, hogy részesüljenek programjaikból.

Megkülönböztetés-mentességi politika

A Feinberg Graduate School-ba való belépésre vonatkozó egyetlen kritérium az akadémiai kiválóság és integritás. A Feinberg Graduate School minden fajt, színt, vallást, nemet és etnikai származást hallgat minden olyan programra, jogosultságra és tevékenységre, amelyet általában az iskolában tanuló hallgatók kapnak.

Ösztöndíjak

A Feinberg-i Graduate School minden hallgatója ösztöndíjat kap, hogy idejüket kutatásra és tanulmányokra fordíthassák. További információ: ösztöndíjak és segélyek.

Oktatás

A Feinberg-i Graduate School minden hallgatója mentesül a tandíj megfizetés alól.

Hogyan kell alkalmazni

Egy lépésről-lépésre útmutató az MSc alkalmazás benyújtásáért

A következő részek a Feinberg Graduate School MSc programjának pályázati folyamata során végigvezetik Önt, részletes információkkal szolgálnak az alkalmazás elkészítéséről és benyújtásáról, valamint arról, hogy mi történik a szükséges dokumentáció benyújtását követően. A regisztrációs eljárás díját nem számítjuk fel.

Minimális tudományos követelmények

Az MSc programra való jelentkezéshez BSc-fokozatot kell szereznie egy akkreditált helyi vagy külföldi felsőoktatási intézménytől, vagy más, a szakterületen tanuló Tanácstól egyenértékűnek minősített, 85 (vagy azzal egyenértékű) GPA-val.

Nemzetközi diákok

A nem-izraeli egyetemek vagy felsőoktatási intézmények MSc jelöltjei kötelesek külső értékelő vizsgálatokat elvégezni, beleértve:

 • GRE: Mindkét általános teszt és teszt a tárgyban, amelyet tanulmányozni szeretne. A GRE-k FGS kódja 3398, és a pontszámokat közvetlenül a GRE testközpontból kell küldeni.
 • TOEFL vagy IELTS: csak azoknak a jelölteknek, akiknek az anyanyelve nem angol. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha egy intézményt jelöltek meg, mint pontszámot fogadó, a Weizmann Tudományos Intézet TOEFL kódszáma C087.

A GRE és / vagy TOEFL pontszámok biztosításának szükségességét az érintett Tanulmányozó Testület saját belátása szerint mérlegeli.

Jelentkezési határidő

Az online jelentkezési lapokat október 1. és március 31. között kell kitölteni.

Késői alkalmazások a Math-ben

Bizonyos programokban (pl. Neuroscience MSc / PhD integrált program) január 31-ig a nemzetközi diákok által beérkezett pályázatokat januárban veszik figyelembe, és az interjúk február elején kerülnek megrendezésre. A végleges döntéseket február 28-ig adják át.

Felvételi eljárások

Csatlakozzon az élvonalbeli MSc programhoz, amely vonzza a világ vezető diákjait

A Feinberg-i Graduate School MSc programjának hallgatójaként mind a tudomány legjobbjainak, mind a legjobb oktatási intézményeknek lesznek kitéve. A Feinberg-i Graduate School hallgatói részt vesznek az Intézetben végzett kutatásban, amely közvetlenül együttműködik a kutatócsoportokkal nemzetközi szinten. A Feinberg Graduate School díjat nem fizet, és biztosítja az MSc hallgatók teljes ösztöndíjakat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy teljes mértékben szentelik idejüket a tudományos kutatás és tanulmány.

A Feinberg-i Graduate School MSc programjának elfogadása bevételi eljárással jár, amely rendszerint négy-tizenkét hétig tart. Az FGS osztályokat angolul folytatják. Az iskola, amely magában foglalja az egyének minden háttérrel és hiedelmekkel, büszke a sokszínű diák testület.

MSc ösztöndíjak

Havi ösztöndíjak MSc hallgatók számára

A Feinberg Graduate School nappali tagozatos hallgatók 24 hónapos havi ösztöndíjra jogosultak. Ha megkapja az ösztöndíjat, akkor elvárható, hogy egész idejét tanulmányokra és tudományos kutatásokra fordítsa.

A támogatások típusai

A Weizmann Tudományos Intézet (WIS) számos típusú MSc ösztöndíjra terjed ki:

Rendszeres MSc ösztöndíj

Az MSc tanulmányok során minden diáknak ösztöndíjat kell kapnia a NIS 5 930 összegben.

Ösztönző ösztöndíj

NIS 6,523 havonta (a rendszeres ösztöndíj 110% -a)

Az ösztönző kiegészítést olyan versenyképes külső ösztöndíjasok számára ítélik oda, akik havi értékkel rendelkeznek a NIS-ben, ami alacsonyabb az ösztönző ösztöndíj szintjénél.

Külső (versenyképes) ösztöndíjak (amelyeket a WIS-en keresztül fizetnek)

Amint azt a külső alapítvány határozza meg, a havidíj 10 000 NIS-ig terjedő korlátig.

alapelvek

A WIS-en az ösztöndíj-rendszer a következő elveket szabályozza:

Helyettesítés

Külső ösztöndíjak (versenyképes és nem versenyképes), vagy felváltják a rendszeres WIS ösztöndíjat vagy annak egy részét. Más szavakkal helyettesítik a rendszeres MSc ösztöndíjat, és nem adják hozzá.

Külső vs WIS ösztöndíj

A WIS ösztöndíjakat és a külső ösztöndíjakat nem lehet egyszerre odaítélni. Ha a külső ösztöndíj szintje magasabb, mint a rendszeres WIS-ösztöndíj, akkor a hallgató jogosult a mérleg megtartására (a fent említett határig). Ha azonban a külső ösztöndíj szintje alacsonyabb, mint a rendszeres WIS ösztöndíj, akkor a diák még mindig fizetni fogja a különbséget - a rendszeres WIS ösztöndíj 110% -áig.

Fellowship fizetés megszüntetése

 • Ha befejezte tanulmányait, a közösség azonnal leáll. Az ösztöndíjat legfeljebb két tanévre veheti át.
 • Ha munkát kezdesz és fizetést keresel, a ösztöndíj kifizetések megszűnnek. Ilyen esetekben köteles értesíteni a kari koordinátort a Feinberg-i Graduate School-ban.
 • Ha elfogadja a tézis beadványának elhalasztását, akkor a Feinberg-i Graduate School dékánja határozza meg, hogy továbbra is pénzügyi támogatást kap-e a további időtartam alatt, vagy csak részben. Ez a döntés egyéni alapon történik. Ha a Dean jóváhagyja pénzügyi támogatásának meghosszabbítását, akkor további három hónapig is folytathatja a finanszírozást.
 • Hasonlóképpen, ha Ön szülési szabadságon, katonai tartalékkötelezettségben vagy hosszan tartó betegségben szenved, akkor akár három hónapos (legfeljebb 27 hónapos) időszakra is meghosszabbított támogatásban részesülhet.

Helyszínek

 • Rehovot

  Feinberg Graduate School David Lopatie Hall of Graduate Studies Weizmann Institute of Science P.O. Box 26 Rehovot 7610001 ISRAEL, , Rehovot

  Kérdések