Keystone logo
West Virginia Wesleyan College Master Of Science Atlétikai Edzés
West Virginia Wesleyan College

Master Of Science Atlétikai Edzés

Buckhannon, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

West Virginia Wesleyan College felajánlja az atlétikai képzési Master of Science fokozatot, hogy a hallgatók számára a belépő szintű programon túl elméleti ismereteket és megértést nyújtson az atlétikai edzés szakmájáról, és a fejlesztés révén javítsa a fizikailag aktívak egészségügyi szolgáltatásainak minőségét. a fejlett klinikusok közül.

A program egy 12 hónapos, 36 kreditórás tanterv, amely ötvözi az osztálytermi oktatást és a valódi klinikai, gyakorlati tapasztalatokat. Minden őszi és tavaszi szemeszter tartalmaz egy klinikai gyakorlatot, amelyben a végzős hallgatók különféle klinikai gyakorlatokba kerülnek (főiskolai atlétika, középiskolai atlétika, junior magas atlétika stb.). A hallgatóknak diplomamunkát vagy kutatási projektet kell kitölteniük a fokozat követelményeinek teljesítése érdekében. Ez a mesterképzés az időhatékonyság érdekében lett kialakítva, hogy a CAATE bármely akkreditált tantervében végzettek egy naptári évben fejlett diplomát szerezhessenek. Ezen túlmenően a diplomások opcionális tanfolyam révén országosan elismert képesítéseket szerezhetnek, mint képesített atlétikai edző (ATC), tanúsított erősség- és kondicionáló szakember (CSCS) és sürgősségi orvosi technikus (NREMT-B).

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Az atlétikai edzés mestere
    • Kearney, Amerikai Egyesült Államok
  • Athletic Training 3+2 Program
    • Kearney, Amerikai Egyesült Államok
  • Master Of Science Atlétikai Edzés
    • Louisville, Amerikai Egyesült Államok