Keystone logo
Western Caspian University

Western Caspian University

Western Caspian University

Bevezetés

A Western University (ma Western Caspian University), Azerbajdzsán első magán felsőoktatási intézménye 1991-ben alakult. A Nyugat-Kaszpi Egyetem 1992 óta tagja az UNESCO alá tartozó Egyetemek Nemzetközi Szövetségének, 1996 óta az Európai Menedzsmentfejlesztési Alapnak, 1999 óta a Fekete-tengeri Egyetemek Hálózatának, valamint a Kaukázusi Európai Tanulmányok Szövetségének (AESC) , a Politikai Tanulmányok Szövetsége (PSA), az Európai Tudományfilozófia Egyesület (EPSA), az ENSZ Fenntartható Fejlődési Megoldások Hálózata (SDSN), az Egyetemek Nemzetközi Szövetsége, a Nemzetközi Hegymászó- és Hegymászó Szövetség (UIAA), az ENSZ Hegyi Partnerségi Programja , Association of International Education Administrators (AIEA) és számos más nemzetközi szervezet, tanács és szövetség.

A WCU szorosan együttműködik számos nemzetközi oktatási intézménnyel. Különböző független vélemények szerint a WCU a tíz legjobb újonnan alapított egyetem közé tartozik ezen a feltörekvő földrajzi területen. Ennek az intézménynek az alapítását a Szovjetunió 1991-es összeomlása után Kelet-Európában és a FÁK térségében lezajlott társadalmi-politikai és gazdasági folyamatok befolyásolták. Az egyetem célja, hogy tökéletes oktatási légkört teremtsen a világszerte elismert képzéshez, és felkészítse a hallgatókat arra, hogy jövőbeni pályafutásukban nemzetközi szinten szisztematikusan sikeresek legyenek. A WCU rendszeresen részt vesz olyan nemzetközi programokban és projektekben, amelyeken keresztül szélesítjük tudományos tevékenységi bázisunkat, erősítjük hírnevünket az oktatás világában, keretet teremtve fenntartható fejlődésünkhöz.

Nemzetközi kapcsolatok

A WCU a helyi szakértőkkel együtt minden évben meghív oktatókat az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Németországból, Hollandiából stb. -távú merítés. Az egyetem lehetőséget biztosít a hallgatóknak, hogy részt vegyenek olyan nemzetközi diákcsere-programokban, mint az Erasmus Mundus, a Mevlana stb. A WCU a svájci Üzleti és Nemzetközi Tanulmányok Egyetemével (UBIS) együttműködve MBA-t is kínál.

Az egyetem folytatja struktúráinak korszerűsítését. Következetes intézkedéseket tesznek az infrastruktúra, a pedagógiai tárgyi és technikai komponensek megerősítésére. Különböző területeken a legmodernebb laboratóriumokkal egészültek ki, az oktatási módszertanok korszerűsítése mellett, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb nemzetközi szabványoknak. Célunk, hogy nemzeti és multikulturális értékekre építve fejlesszük diplomásaink szakmai készségeit és vezetői képességeit az üzleti, irányítási stb. területeken, amelyeket a legkorszerűbb technológiák, a nemzetközi legjobb gyakorlatok és a legmagasabb etikai normák felhasználásával fejlesztünk.

Szeretettel üdvözöljük a Western Caspian Universitywebhelyen!

Campus jellemzői

    Helyszínek

    • Baku

      Istiglaliyyat,31, 1001, Baku

    Kérdések