Pezsgő mesterképzés
Wine Scholar Guild
Kulcs információ
Campus helye
Washington, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Távoktatás
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Átfogó tanulmányi és tanúsítási program a šampanon borain
Ez egy alapos tanulmány, amelyet mester szinten végeznek, és amely minden elkötelezett borszakmai hallgató számára készült, legyen az borszakember vagy komoly borhobbi.
A pezsgőszakértők álmaiból álló csapata a világ minden tájáról egyedülálló és dinamikus tanulási élményt nyújt a pezsgőborokról webalapú oktatási technológián keresztül.
A pezsgő úgy ragadja meg a bor szerelmeseinek szívét, elméjét és szájízét szerte a világon, mint egyetlen más bor sem. Ez az egyik legerősebb területi bormárka a világon, és egyetlen borszakember sem tekintheti teljesnek az oktatását anélkül, hogy mélyreható ismerete lenne erről a lenyűgöző régióról.
Tanuljon meg egy rangos vendégoktatói testülettől, beleértve:
Essi Avellan MW
A FINE Champagne magazin szerkesztője, a Decanter World Wine Awards pezsgőpaneljének elnöke és Tom Stevenson, a Christie's World Encamplopedia of Champagne and Pezsgő szerkesztője.
Peter Liem
A Champagne díjnyertes szerzője, a ChampagneGuide.net szerzője és kiadója, valamint a Wine and Spirits korábbi vezető tudósítója.
Steve Charters MW
A pezsgőgazdálkodás korábbi professzora, a Reims Management School és a bormarketing professzora a Burgundi School of Wine és Spirits Business Schoolban.
Charles Curtis MW
A Christie's korábbi borfőnöke Ázsiában és Amerikában egyaránt, a Bormesteri Intézet éves pezsgőkóstolójának alapítója, szerző és rovatvezető.
Robert Walters
A Bibendum Wine Co. tulajdonosa, a szőlőültetvény tulajdonosa és a Bursting Bubbles: A pezsgő titkos története díjnyertes szerzője.
Carl Edmund Sherman
A Champagne márkák nemzetközi fejlesztési tanácsadója és a Champagne nagykövete.
Patrick Schmitt MW
A The Drinks Business főszerkesztője és a pezsgő szakembere, rendszeresen ellátogat a régióba, a pezsgőmesterek elnöke, az éves pezsgőjelentés szerkesztése, valamint a Brut NV Champagne változó cukorszintjének 21 éven át tartó eredeti kutatásának szerzője. MW-disszertációjának időszaka.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Mester a borüzletben és a borgazdálkodásban
- L'Hospitalet de Llobregat, Spanyolország
Master of Science (MSc) Nemzetközi Bormenedzsment
- Kowloon, Hongkong
Borképzés MSc
- Bordeaux, Franciaország
- Paris, Franciaország