Keystone logo
XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

Bevezetés

Egyetemünkön 4 különböző alapképzési programot kínálunk (digitális üzlet, digitális marketing és közösségi média, kódolás és szoftverfejlesztés, adattudomány), amelyeket teljes egészében angol nyelven tanítanak. Karriercsapatunk, Ipari Hálózati Események, TedEx-beszélgetések, Ipari Partnerségek és Karriernapi rendezvényeink révén célunk olyan tehetségek kifejlesztése, akik a digitalizációs és technológiai iparban beépülhetnek szakmai gyakorlatok, teljes munkaidős állások és vállalkozói szellemek révén. Finanszírozási lehetőségeket kínálunk németek és európaiak számára a Chancen EG finanszírozó partnerünkkel.

Az új időhöz új egyetemre van szükség

Ha a digitalizáció és az innovatív technológiák megváltoztatják társadalmunkat, ha a munka jövője az új digitális készségeken múlik, és ha a gazdaság egész szektorai felfordulásban vannak – nem kellene-e az oktatási rendszerünknek is változnia, és válaszokat adnia?

Szerintünk igen

A Berlin melletti XU Exponenciális Egyetem Németország első olyan egyeteme, amely kizárólag a digitalizálásra és a technológiára összpontosít. A Studio Babelsberg potsdami épületében található Studio Five-ban olyan helyet hoztunk létre, amely kifejezetten a digitális változás jövőbeli hőseinek* képzésére, promóciójára és hálózatépítésére összpontosít. Potsdami egyetemünk a tökéletes hely az Ön számára!

XU Exponenciális Potsdami Egyetem

Tanuljon olyan helyen, ahol a forradalmi ötletek innovációkká válnak.

Minden innováció egy úttörő ötletre épül. De egy ötlet csak akkor igazán jó, ha megvalósítják. Berlin melletti egyetemünk éppen erről szól: új ötletek kidolgozása a holnap innovációihoz. Ötletek, amelyeket Önnel együtt szeretnénk elindítani.

Tanulás interakción keresztül

A frontális tanítás elavult: Interaktív tapasztalatokra és rugalmas tanulási beállításokra támaszkodunk kis csoportokban – még az előadótermen kívül is. A potsdami XU-n való tanulás gyakorlati projektmunkát, kísérletezést és prototípuskészítést jelent.

Építs kapcsolatokat

Globális szakértői hálózatunk támogatja Önt a siker felé vezető úton: Berlin melletti egyetemünkön vezető szakemberek* tanítanak majd az üzleti életből és az induló vállalkozásokból, valamint a technológia, az üzleti élet és a kutatás legjobb elméi.

Perspektívák kialakítása

A tudás hatalom: A potsdami XU-nál gyakorlati tapasztalatokat gyűjthet, és szakértőktől hozzájuthat az aktuális piaci tudáshoz – első kézből. Így mindent megkap, amire szüksége van digitális jövőjéhez – és forradalmi ötletei valóra váltásához.

Hivatalosan is elismertek minket

A XU Exponential University of Applied Sciences 2018-ban Brandenburg tartomány Tudományos, Kutatási és Kulturális Minisztériuma hivatalosan is elismerte. Az akkreditációt a Központi Értékelési és Akkreditációs Ügynökség (ZEvA) végezte, amely megerősítette a fenntartható fejlődést. és innovatív tanulmányi programok az egyetemnek az akkreditációs folyamat részeként.

Hogyan profitálhat innovatív, digitális oktatási ajánlatainkból

Legyen szó kommunikációról, termelésről, kereskedelemről vagy a munka világáról: a digitális átalakulás szinte mindenhol megérkezett. Csak az egyetemek és főiskolák követik ezt a fejleményt csak tétován. Még mindig kevés a tudatosság a digitális változásról, az egész életen át tartó tanulás és a digitális írástudás szükségességéről. Ennek a változásra való hajlandóságnak és a technikai erőforrások hiányának a következménye a már nem korszerű oktatási kínálat.

Másképp csináljuk a dolgokat.

A digitalizációval foglalkozó egyetemként feladatunknak tekintjük, hogy újra és újra feltaláljuk magunkat. Nem csak fix végzettségű tanulószerződéses gyakorlati képzést kínálunk Önnek, hanem a lehető legjobb módon felkészítjük Önt a technológiai, üzleti és kutatási kihívásokra. A Berlin melletti XU Exponenciális Egyetemen hozzáférhet a globális tudáshoz, és lehetősége nyílik továbbtanulni – interaktívan és gyakorlatiasan.

Helyszínek

 • Potsdam

  August-Bebel-Straße,26-53, 14482, Potsdam

 • Berlin

  Berlin, Németország

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések