Keystone logo
York College Online

York College Online

York College Online

Bevezetés

A misszió York College, hogy átalakítsa életünket Krisztus-központú oktatás és felkészítsen az élethosszig tartó szolgálat Isten, a család és a társadalom.

Értékek Transform

York College áll rendelkezésére Isten transzformációs munkát az emberek életét. Tanórai és társ-tantervi programok és tapasztalatok kívánják vezetni az egész közösség, hogy egy pozitív kifejeződése a szellemi értékek.

Oktat

Akadémiai felfedezés egy Isten-tisztelete törekvés jellemzi az igazság és érdeklődés keretében a szellemi tudományok. A felelős kezelését az akadémiai szabadság biztosítja a keresztény tudósok lehetőségek feltárása mind a sokszínű világot és hitüket.

Equip

A gyorsan változó szakmai, társadalmi, és technológiai környezet diktálja, hogy minden hallgató számára javasolt alkalmazni a kritikus gondolkodás és a tudás integrálása készségek, és értékelje a változó körülmények összefüggésben a hit.

Szolgál

Szolgáltatás az az eszköz, amely az emberek Isten élik meg hitüket. Krisztus hív bennünket, hogy életét a szolgáltatás által kifejezett hit, mind a helyi és globális, ahogy reagálnak a lehetőséget, hogy mások szükségleteire.

célok

A hallgatók:

szándékosan hozzák szembe Jézussal és az ő tanítása, ezáltal ösztönözve a transzformáció magához hasonlóvá. (Transzformáció) elérése intézményi szabvány írásbeli és szóbeli kommunikáció, amely támogatja a sikert a különböző beállításokat. (oktat) bevezetni, hogy az integráció a tudás révén a hagyományok összhangban a bölcsészettudományi oktatás. (oktat) felszerelhető válni az élethosszig tartó tanulók. (Felszerelni) tapasztalatok folyamatos elkötelezettség a szolgáltatási lehetőségeket (campus-alapú, helyi, regionális és globális szinten) és rendszeres részvételét a szervezetek és tevékenységek, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a választott tudományterületen és karrier célok. (szolgál)

Helyszínek

  • York

    York College, 1125 E 8th St., NE 68467, York

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések