Keystone logo
Youngstown State University (YSU) MS Biológiai Tudományok
Youngstown State University (YSU)

MS Biológiai Tudományok

Request duration

Request teaching languages

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Youngstown Állami Egyetem Biológiai Tudományok Tanszékének posztgraduális programja sokféle területen kínál diplomát. A program célja a független gondolkodás és problémamegoldó képességek fejlesztése, azzal a céllal, hogy felkészítse a hallgatókat a kutatási és tudományos karrierekre. A Biológiai Kar kutatási profilja rövid leírást ad a biológiai kar kutatási érdeklődéséről.

A diákok folytathatják az MS fokozatot biológiai tudományok két lehetőség közül. A Thesis Option egy kutatási intenzív program, melynek célja a hallgatóknak az alapbiológiai alapelvek és elméletek szilárd alapjainak megteremtése a tanfolyamon keresztül, valamint a karvezetéses kutatási projekt (tézis) befejezése. A nem-tézis opció lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy mélyreható ismereteket szerezzenek a biológiáról a tanfolyamon és a posztgraduális kutatóirodalom megírásán keresztül.

A felvételi kérelmet, beleértve az összes támogató anyagot is, a Doktori Iskolák és Kutatások Iskolájának legalább négy héttel meg kell érkeznie azon időszak kezdete előtt, amelyen a jelentkező tervezi a regisztrációt. Az YSU az őszi, tavaszi és nyári féléves hallgatókat befogadja.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MS a biológiában
    • Boston, Amerikai Egyesült Államok
  • Biológia mesterképzés
    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok
  • MS a számítástechnikai biológiában
    • Pittsburgh, Amerikai Egyesült Államok