Keystone logo
Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Bevezetés

Elhelyezkedés

Megtalálni Zuyd University of Applied Sciences legdélibb részén, a Holland ékelődik Németországban és Belgiumban. Fedezze fel ezt a kereszteződésnél az országok, kultúrák és nyelvek, ahol nemzetközi és élénk tanulási környezet várja. Az európai fővárosok Amszterdam, Brüsszel, London és Párizs között a küszöbön.

kiváló képzést

Abban Zuyd, akkor várom, hogy kapok a nemzetközi karrierje le egy nagyszerű kezdet. Lesz kap kiemelkedő képzést a vezető vagy vezetői pozíció. Zuyd projekt alapú tanulási módszer lehetővé teszi, hogy kis csoportokban legfeljebb 15 diák által támogatott oktató. Ez a módszer arra ösztönzi, hogy aktívan részt vegyenek a csoportos beszélgetések, és fokozza a problémamegoldó készség.

Kisüzemi és személyes

Zuyd kínál egy kis méretű, intim tanulási környezet minden előnyét egy nagyobb intézmény. Annak ellenére, hogy az egyik legnagyobb UAS által az ország, mind a Zuyd karain viszonylag kicsi, összetartó közösségek, ahol megtalálja a személyes és barátságos légkört. Előadások interaktív, a helyiség személyes útmutatást, valamint a szabadság, hogy dolgozzon ki egy képzett és kreatív szakemberek.

Helyszínek

  • Maastricht

    Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

    Kérdések