Keystone logo

12 MA Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Ügyvitel 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Ügyvitel
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (12)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Ügyvitel

A mester fokozatot rugalmasabb, mint a doktori fokozatot számos módon. A programok széles körét ölelik fel a tudományos és szakmai témákban. Az egyik legnépszerűbb, az IH, illetve Master of Arts, elérhető befejezése után egy-két évvel az egyetemi tanulmányait.

Mi az az MA Administration? Van számos különböző irányban, amelyben a program tud utazni. Például, ez vezethet a tanulmány a nemzetközi üzleti adminisztráció, iskolai adminisztráció vagy a törvénykezésben. A világ üzleti adminisztráció gyorsan növekszik, és szüksége van a vezetők, akik jól ismerik a közigazgatási eljárások, üzleti környezetben, szervezeti magatartás és emberi erőforrás menedzsment.

A megszerzett képesítések egy program használatával vehet diplomások számos igényes és izgalmas pozíciók megtalálható sok helyen a világon.Ezek a készségek és a megszerzett tudás révén a tudományos erőfeszítések előkészítése diplomások tartani vezető pozíciót a befolyás és kényelmes fizetést.

A költségeket a programban résztvevő nagyon eltérő lehet az egyik iskolából a másikba. Ez különösen igaz, mert az iskolában található sok országban a világon. További információ a tandíj, könyv díjak és a kapcsolódó költségek, a kapcsolatot a különböző iskolákba egyénileg.

Van egy széles területen, nyitva áll azok előtt végzős MA Administration diplomát. Néhány ilyen beosztású bankárok, juttatások adminisztrátorok, költségvetés elemzők, vezető tisztségviselői, a pénzügyi karrierjét vezetők, az emberi erőforrás menedzserek és a kereslet-előrejelzés vezetők. Attól függően, hogy az adott hangsúlyt, hogy a végzős vette, míg az iskolában, ő is kapjon adminisztratív helyzete egy iskolában, egy bank, az egészségügyi ágazat, vagy talál munkát a média szervezet, jogi csoport, politikai vagy kormányzati hivatal.

Ha ezek a munkalehetőségek ígéretesnek tűnik az Ön számára, keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.