Keystone logo

15 MA Programok ban ben Üzlet és gazdaságtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Üzlet és gazdaságtudomány
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Üzlet és gazdaságtudomány

MA, illetve Master of Arts, egyfajta mértékben, hogy főiskola vagy egyetem díjat a diákoknak, akik igazolták, hogy bizonyos szintű szakértelmet az általuk választott szakon. Ez a program lehet egy vagy két év alatt fejezik, és jellemzően valamilyen vizsga vagy dolgozat projekt annak az eredménye.

Mi az az MA in Business és Gazdaságtudományi? Az egyik elsődleges célja ennek a programnak, hogy tanítani a diákokat, hogy megértsék és elemezzék a különböző társadalmi-gazdasági problémák. A tanulmány alapvető gazdasági elvek és ezek viszonya a jelenlegi állapotában a globális gazdaság is várható. Tanfolyam lehet olyan témákat, mint például a pénzügy, a helyi és a nemzetközi üzleti, média, üzleti menedzsment és az üzleti és gazdasági etika.

Az ilyen mértékű számos utat nyit a tudományos és szakmai ajtók. Befejezése a program lehetőséget ad a diplomások lehetőséget, hogy szolgálja a vezető pozíciók maguk területén.Diplomások is láthatjuk, hogy egy MA, ők férnek hozzá a magasabb fizetési feltételek, mint azoknál, akik nem a mértéke. Ez a posztgraduális diplomát minősíti a diákok számára a kihívást és jövedelmező karrier, amelyek potenciálisan befolyásolhatják a közösségek világszerte.

Sok kapcsolatos költségeket részt egy MA program, és ők nagyon eltérő lehet, az egyik iskolából a másikba. A legpontosabb tájékoztatást tandíj és a kapcsolódó díjak, a leendő hallgatók kell közvetlenül kapcsolatba az iskolák az általuk választott.

Pályakezdő ez a program megtalálja karrierlehetőségek kormányzati hivatalok, pénzügyi intézmények, kereskedelmi szervezetek és a vállalkozások minden típusú és méretű. Diplomások gyakran válnak a gazdasági szakemberek, kutatók, pénzügyi tisztviselők, ellenőrök, tanácsadók és pénzügyi tanácsadók. Az ilyen mértékű felkészíti a diplomások, hogy tartsa vezetői pozíciók területén a befektetési alapkezelő, a vállalati gazdaságtan, marketing és emberi erőforrás menedzsment.

Ha ezek a jövedelmező karrier érdekesnek tűnnek úgy, vizsgálja felül a beállításokat a műsorújságot, hogy minél több információt az iskolák és a programok, amelyek az Ön számára. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.