Keystone logo

Szűrők

 • MA
 • Humán tanulmányok
 • Etika
 • Alkalmazott etika
Szakirányok
 • Humán tanulmányok (5)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

5 MA Programok ban ben Alkalmazott etika 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  MA Programok ban ben Alkalmazott etika

  MA van egy felsőfokú kínálnak a különböző területeken. Ez jellemzően 1-3 év alatt fejezik be, és a hallgatók versenyelőnyt választott pályát. A mester 's diplomát is kölcsönöz a lehetőséget, hogy tanulmányozza egy adott területen belül egy nagyobb területen.

  Mi az az MA Alkalmazott etika? A mester 's diplomát alkalmazott etika biztosítja a lehetőséget, hogy tanulmányozza alaposan etikai kérdésekkel a különböző iparágakban. A diákok választhatnak, hogy szakosodni etika oktatás, az egészségügy, a média, a politika, a társadalmi igazságosság, illetve egyéb területeken. Amelynek középpontjában az alkalmazott etika, a diákok nem csak tanulni az etikáról és etikai gyakorlat, hanem a hogyan ültessék át a gyakorlatba egy profi környezetben. Közös kurzusok közé bevezetés a filozófiai gondolkodás, az erkölcsi gondolkodás és gyakorlat, etikai elmélet és a gyakorlat, kérdések a szakmai etika, és speciális tanfolyamok keretében egy tanulmányi, mint a biodiverzitás, a halál, haldoklás, az emberi jogok, és a fogyatékosság.

  Az etikai kérdés egyre nagyobb szerepet játszik a legkülönbözőbb iparágakban. Felsőfokú a témában a hallgatók erős háttérrel felismerésében etikai kérdések és megoldások fejlesztése, különböző helyzetekben.

  Az ára a szak függ tandíjat és hossza program által kijelölt minden egyes intézménye. Tervezni a teljes költség, meg kell, hogy lépjen kapcsolatba a választott iskola vagy iskolák és kérdezd tandíj, valamint az esetleges ösztöndíj.

  A Felsőfokú alkalmazott etika, diplomások dolgoznak a különböző iparágakban. A legtöbb választ egy utat alapján az általuk választott szak. Példák a munkahelyek közé nonprofit vezetők, egészségügyi politikusok kommunikációs rendszergazdák, és a politikai döntéshozók a különböző kormányzati szervek.

  A diákok megszerzésében érdekelt MA Alkalmazott etika először meg kell, hogy a kutatás különböző programokat kínálnak, és találja meg a megfelelő fókuszt a karrier célok. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.