Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Bölcsészettudományi Mesterek  (MA) ban ben Alkalmazott kémia 2023

1 MA Programok ban ben Alkalmazott kémia 2023

Áttekintés

Diákok, akik szeretnék, hogy folytassák tanulmányaikat, miután megkapta a diplomát érdemes alkalmazni a mester szak. Az adagolás befejezése után a diákok nem csak a felső diplomát, de gyakran élvezik karrierlehetőségeket, mint azok a csak egy egyetemi diplomát.

Mi MA Alkalmazott Kémia? A doktori program Alkalmazott Kémia összpontosít a tényleges kémia tudományát, és hogyan hajtják végre a mai társadalomban. Tudósok vannak jegyezve a különböző tanfolyamok, beleértve az analitikai, fizikai, szerves és szervetlen kémia, valamint a gyógyszerek, az orvosi kutatás, a biotechnológia és a környezeti helyreállítással. A program segít a résztvevők fejlesszék és erősítsék a tudományos ismeretekkel, hogy felkészítse őket az önálló munkavégzéshez kémia kutatás, fejlesztés és gyártás.Ezen túlmenően, a mester fokozatot vezethet fizető pozíciókat a vállalaton belül, és úgy járnak, mint egy lépcsőfok azok számára, akik szeretnék menni keresni a magasabb fokú.

A megszerzett képesítések MA Alkalmazott Kémia programok gyakran nyúlt számos területén egy személy életét. Ez a speciális fegyelem tanít jelenlegi technológiával, trendek és problémamegoldó technikák. A diákok tudják, hogyan kell a kutatás adatait, és használja azt a gyakorlatban is alkalmazzák, hogy megtalálja a választ a tudományos kérdések.

Az ára megszerezte a diplomát alkalmazott kémia eltérő lehet attól függően, hogy milyen egyetemi részesül a tanuló, valamint az iskola földrajzi régióban. Egyes iskolákban pénzügyi támogatási programok segíteni abban, hogy megszerezte a diplomát a tanulók könnyebben.

Diákok, akik végzős MA Alkalmazott Kémia működhet számos iparágban, a fejlődő új anyagok és biológiai átalakítás kutatása új gyógyszerek és megteremti számítógéppel tervezett molekulák.Néhány karrierlehetőségek merülhetnek fel a mester fokozatot tulajdonosai között analitikus vegyész, tudományos író, toxikológus és pedagógus. Alkalmazott vegyészek működhet a megújuló energia, a környezetvédelem, a biotechnológia és az orvosi kutatás.

Számos egyetem kínál online programok igényeinek kielégítésére dolgozó diákok, valamint az emberek, akik családjuk. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi iroda az iskola a mi választásunk kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MA
  • Természettudományok
  • Vegyészet
  • Alkalmazott kémia
Szakirányok
  • Természettudományok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek