Keystone logo

2 MA Programok ban ben Humán tanulmányok Irodalom Amerikai irodalom 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Irodalom
  • Amerikai irodalom
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MA Programok ban ben Humán tanulmányok Irodalom Amerikai irodalom

A mester fokozatot jelzi az első szintű posztgraduális tanulmányok. Az ilyen mértékű általában körülbelül két év keresni, és ha nyert, akkor nyissa ki az ajtót, hogy további tanulmányok vagy a munkaerőpiacon közvetlenül. A mester fokozatot is biztosít bizonyos szintű presztízs, de ami még fontosabb, akkor lehet, hogy a kedvezményezett tűnnek képzett és értékes a potenciális munkaadóknak.

Mi az MA amerikai irodalom? Az ilyen mértékű képzést biztosít minden területen az angol tanulmányok, különös hangsúlyt fektetve a költészet, a próza és az irodalom amerikai szerzők. Hallgatók szert átfogó összehasonlító elemzést képességek révén a tanfolyam gazdag irodalomelmélet, történelem, nyelvészet és az általános kommunikáció. Osztályba a kreatív írás fokozza a tanulók megértés kifinomult témák, miközben egyre képességeik közvetíteni összetett gondolatok világosan és hatékonyan.Pályakezdő hagyja erős megértése alapvető alapjait az írás, valamint a gyakorlati kommunikációs készség, hogy lehet alkalmazni, hogy a különböző karrier területén.

Mesterképzésre címzettek élvezhetik a fejlett piacképességét néhány a leginkább versenyképes munkahelyek, mivel a vállalatok gyakran megtekintéséhez a mértékben, mint a jel mindkét továbbképzés és szakmai fejlődésben elkötelezettség.

Költségei a master fokozatot változik, és lehet befolyásolni a dolgokat, mint a helyét az iskola, és a hossza programját. Hívja az iskola Önt érdeklő közvetlenül többet.

A mester az amerikai irodalom megnyitja az utat a sokszínű munkahelyek száma. A legnyilvánvalóbb feladatok vannak az egyetemek, és a tartomány általános iskolai angol oktató, legfeljebb a középiskola utáni kutatók és professzorok. Diplomások is magabiztosan alkalmazni a pozíciókat a vállalati kommunikáció, PR és a kiadás.

Ismerkedés az diplomáját lehet egyszerű, különösen a segítségével rugalmas online tanfolyamok. Tudjon meg többet a lehetőségeket, keresse meg a program alatt, és a kapcsolatot közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.