Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Bölcsészettudományi Mesterek  (MA) ban ben Amerikai irodalom 2023/2024

2 MA Programok ban ben Amerikai irodalom 2023/2024

Áttekintés

A mester fokozatot jelzi az első szintű posztgraduális tanulmányok. Az ilyen mértékű általában körülbelül két év keresni, és ha nyert, akkor nyissa ki az ajtót, hogy további tanulmányok vagy a munkaerőpiacon közvetlenül. A mester fokozatot is biztosít bizonyos szintű presztízs, de ami még fontosabb, akkor lehet, hogy a kedvezményezett tűnnek képzett és értékes a potenciális munkaadóknak.

Mi az MA amerikai irodalom? Az ilyen mértékű képzést biztosít minden területen az angol tanulmányok, különös hangsúlyt fektetve a költészet, a próza és az irodalom amerikai szerzők. Hallgatók szert átfogó összehasonlító elemzést képességek révén a tanfolyam gazdag irodalomelmélet, történelem, nyelvészet és az általános kommunikáció. Osztályba a kreatív írás fokozza a tanulók megértés kifinomult témák, miközben egyre képességeik közvetíteni összetett gondolatok világosan és hatékonyan.Pályakezdő hagyja erős megértése alapvető alapjait az írás, valamint a gyakorlati kommunikációs készség, hogy lehet alkalmazni, hogy a különböző karrier területén.

Mesterképzésre címzettek élvezhetik a fejlett piacképességét néhány a leginkább versenyképes munkahelyek, mivel a vállalatok gyakran megtekintéséhez a mértékben, mint a jel mindkét továbbképzés és szakmai fejlődésben elkötelezettség.

Költségei a master fokozatot változik, és lehet befolyásolni a dolgokat, mint a helyét az iskola, és a hossza programját. Hívja az iskola Önt érdeklő közvetlenül többet.

A mester az amerikai irodalom megnyitja az utat a sokszínű munkahelyek száma. A legnyilvánvalóbb feladatok vannak az egyetemek, és a tartomány általános iskolai angol oktató, legfeljebb a középiskola utáni kutatók és professzorok. Diplomások is magabiztosan alkalmazni a pozíciókat a vállalati kommunikáció, PR és a kiadás.

Ismerkedés az diplomáját lehet egyszerű, különösen a segítségével rugalmas online tanfolyamok. Tudjon meg többet a lehetőségeket, keresse meg a program alatt, és a kapcsolatot közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Irodalom
  • Amerikai irodalom
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek