Keystone logo

20 MA Programok ban ben Társadalomtudományok Regionális tanulmányok Amerikai tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Regionális tanulmányok
  • Amerikai tanulmányok
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (20)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Társadalomtudományok Regionális tanulmányok Amerikai tanulmányok

Sok diák, akik szeretnék folytatni egyetemi tanulmányait, túl főiskolai diplomát dönt, hogy folytatja a mester fokozatot. Ez a fejlett szintű diplomát kínál speciális vizsgálatot egy adott területen a kamat és a követelmény, hogy további típusú koncentrált tanulmány, mint a doktori programok.

Mi az az MA American Studies? Egyszerűen fogalmazva, a program biztosít a hallgatók speciális vizsgálatot a kultúra és örökség of America. Ennek érdekében a hallgatók hajlamosak tanulni az amerikai társadalom révén számos különböző tudományágak, beleértve a szociológiai, társadalmi-gazdasági, politikai és irodalmi, hogy csak néhányat említsünk. Emellett sok képzéseit kínál saját egyedi fókusz vagy megközelítése amerikai tanulmányok, mint például a képzést nyújtó végrehajtó állami humán és oktatási programok, vagy a dinamika a kulturális változás. Egyes programok a diákok választhatnak egy kutatási téma érdekes utolsó évben, mint az afrikai-amerikai tanulmányok vagy Native-amerikai hatások.

Számos előnyöket kereső MA American Studies. A legtöbb diák pont a jól lekerekített, szellemi oktatás, hogy a diplomát ad. Számos program segítségével a diákok gyakornoki lehetőséget a végső félév tanulmányi, amely mind a gyakorlati tapasztalatok és a felbecsülhetetlen értékű kapcsolatokat.

A költségeket a keresőképesség MA American Studies változhat az iskolai és a helyét az iskola. Sokkal pontosabb elszámolás természetesen és regisztrációs díjak, lépjen kapcsolatba a felvételi iroda az iskola közvetlenül.

Diplomások MA American Studies munkát találni a különböző ágazatokban, beleértve a média, a reklám, a marketing és a politikai közigazgatás. Népszerű pályaválasztás körében diplomások között az újságírás, a könyvkiadás, műsorszórás, oktatás és könyvtárosi. Néhány diplomások használni annyira mint egy ugródeszka, hogy a doktori program American Studies, vagy más tudományágakban.

Sok lehetőséget keresnek, MA American Studies in the United States, és szerte a világon. Programok a külföldi intézmények általában egy-egy különleges perspektíva a területen. Sok iskola is kínál online programok a fokozatot. A kezdéshez keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.