Keystone logo

38 MA Programok ban ben Angol irodalom 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Irodalom
  • Angol irodalom
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (38)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Angol irodalom

A mester fokozat a következő nagy tudományos mérföldkő fölött főiskolai szinten. Ez előkészíti a hallgató vesz nagyobb felelősséget a munkahelyen vagy lehet ő kapuja a tanári szerep.

Mi az MA angol irodalom? A Master of Arts program angol irodalom jár intenzív tanulmányozása mind a klasszikus és modern művek a költészet és a próza. A diák fog nyomni olvasni gyorsabb ütemben és nagyobb megértés, mint valaha. De ez még nem minden az olvasás, a diákok várhatóan rendszeresen megvitatják és írni a jelentését és jelentőségét, amit elolvastam.

Az eltöltött idő elemzése nagy írások erősíti a hallgató azon képességét, hogy szerintem őt / magát. Magyarázva, védekező vagy felsorolása egy gondolat jön természetes, hogy a végzős mester program angol irodalom.Következtetések levonása és összefoglalók a nagy mennyiségű komplex információt egy készség, ami során kialakított program.

Az ára tandíjat az intézmény által meghatározott hol fog tanulni. A diákok ösztöndíjak, támogatások és kölcsönök elhalaszthatja vagy megszünteti sok a költség az oktatás.

Hagyományosan, angol szakos beköltözött tanítás és az írás, amelyek nagy karrier tekintve a tanárhiány sok helyen, és a rugalmasság, hogy az írók tartani. Manapság azonban sok további lehetőségek állnak rendelkezésre a politika, az orvostudomány, a szórakozás, a jog és a finanszírozásba. Állás megtalálhatók magán bármilyen méretű vállalat, kormányzati szervek és nonprofit szervezetek. Sok friss diplomásokat kap a kezdő csinál külsős munka, és egy idő után, akkor shift dolgozik egy csoport állandó ügyfelek.

Nem számít, milyen jövőképük, a jó oktatás lehet a hidat, ahol most, és ha azt szeretné, hogy legyen. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.