Keystone logo

Szűrők

 • MA
 • Társadalomtudományok
 • Antropológia
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (40)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

40 MA Programok ban ben Antropológia 2024

  MA Programok ban ben Antropológia

  A diákok, akik érdeklődnek a kereső felsőoktatási átvétele után egyetemi diplomát részesülhet beiratkozott egy Master 's programot. A mester 's diplomát általában belül szerzett egy-két éven.

  Mi az az MA antropológia? Lazán meghatározott, az antropológia a tanulmány az emberi viselkedés és a feltárása a kulturális és szociális témák a társadalmon belül. Ez a mester 's program belevetik magukat tanulmányok a kultúra kapcsolatok az emberi evolúció és a biológia, a nyelvek, az építészet, a művészet, a zene és emberi tartózkodásra. Tanfolyamok kiterjed, hogy az emberek vándorolnak a világról, a különböző részein a világon, és a különböző kultúrák, és a fejlődését az emberi faj.

  A diákok, akik úgy döntenek, hogy a mester 's ezen a területen tudomást szereznek, amely előnyös lehet őket kívül a főiskolai környezetben. Ez magában foglalja a készségek elemző olvasás, figyelem a részletekre, gondos nyilvántartás vezetése és a kritikus gondolkodás.A legtöbb kurzus kiterjed a történelmi függő és biológiai alapelveket a jelenlegi állapot az emberiség, valamint a gazdag történelemmel. A hallgatók megtanulják az alapvető öröklődés törvényeit és annak következményei a lakosság és a társadalom.

  Regisztráció költségek és a tandíjak függ az iskola, és ahol a létesítmény található. Érdeklődő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az intézmény közvetlenül, hogy megtudja, ha a program is igaz, hogy a karrier cél igényeinek.

  Míg sok diplomások a program hagyományosan tovább dolgozni a felsőoktatási intézményekben, mint egy kutató vagy tanár, sok más karrier lehetőség áll rendelkezésre képzett antropológusok. Befejezésekor a mester 's, diplomások tovább dolgozni a fizikai antropológia laboratóriumok, a régészeti lelőhelyek, a múzeumokban vagy azokon a területeken, társadalomtudományi kutatás. A piac a kulturális antropológusok is bővül a kereslet a humán és viselkedés kutatás növekszik.

  Számos intézmény kínál online osztályok távoktatási modul segíti a diákokat a korlátozott hozzáférést a létesítmény. Vannak még részmunkaidőben és a teljes idejű programok közül lehet választani, amelyek nagyobb rugalmasságot. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.