Keystone logo

5 MA Programok ban ben Arab 2024

Szűrők

Szűrők

 • MA
 • Nyelvek
 • Arab
Szakirányok
 • Nyelvek (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MA Programok ban ben Arab

  A Master of Arts egy fejlett tudományos fokozatot gyakran használják nyomon követése egy Bachelor of Arts. Az MA elsősorban a bölcsészettudományi vagy művészeti területeken helyezkedhet el, de ez az egyetemtől függhet.

  Mi az arab MA? Ez egy posztgraduális diploma célja, hogy a diákok jobban megértsék az arab kultúra és a nyelv. A tudósok megtanulhatják, hogyan kell a nyelvet tanítani vagy használni a nyelvet egy professzionális környezetben. A kurzusok ebbe a programba beletartozhatnak az arab kultúra, a nyelvelmélet és a módszerek, a nyelvészet, a modern arab irodalom, a tanítási módszertan, a klasszikus arab irodalom és az arab mint idegen nyelv tanítása. A tanfolyamok kombinálhatják az előadást, a megbeszéléseket, a kutatásokat és a projekteket, hogy segítsék a résztvevőket az arab jobb megértésében.

  Ez a fajta tanulmány segíthet az egyén kulturális elismerésének növelésében, amely segítheti őt abban, hogy nemzetközi környezetben éljen és dolgozhasson. A jobb kommunikáció és a kritikai gondolkodási készségek megkönnyítik a résztvevők számára a komplex problémák megoldását és a körülöttük lévőket.

  Mi az arab nyelvű MA költsége? Nincs egyetemes tandíj. Tény, hogy a költség attól függ, hogy az iskola részt vett és a program időtartama. A legtöbb mester programja egy vagy két évig tart.

  A diákok, akik befejezik a MA arab program lehet sok karrierlehetőségeket a nemzetközi üzleti szektor, mint például arab nyelvű tolmács, arab jogi nyomozás elemzője és a közel-keleti program asszisztens. A diplomások is csatlakozhatnak az oktatási rangokhoz, mint professzor, nyelvtanár vagy fordító. Más tudósok szociális munkások, kutatók, nemzetközi kapcsolatok szakemberek és arab feliratszerkesztők lettek.

  Az arab nyelvtanulást mester szinten lehet bárhol a világon elvégezni. Nem csak sok egyetem kínál programot, de vannak online tanfolyamok is. Készen állsz többet megtudni? Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.