Keystone logo

7 MA Programok ban ben Szakmai tanulmányok Bölcsészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • MA
 • Szakmai tanulmányok
 • Bölcsészet
Szakirányok
 • Szakmai tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MA Programok ban ben Szakmai tanulmányok Bölcsészet

  Azok, akik szeretnének lenni szakértők nyelvén, a művészetek, vagy a zene gyakran úgy döntenek, hogy keresnek MA Humán. Ezzel a mester of Arts fokozatot, diplomások léphet tovább a karrierjük Felfegyverkezve a titkos tudással.

  Nyelvészek, művészek és zenészek, akik érdeklődnek a keresőképesség fejlett fok gyakran a kérdést: "Mi az MA Humán?" Ez egy posztgraduális szintű bölcsészettudományi mértékben arra összpontosít, hogy a kutatás, írás, és érvelési készségek, a hallgatók felkészítése a pálya számos humán kapcsolódó területeken. Tanfolyam függ a diák figyelme, de lehetnek művészettörténet, média tanulmányok, klasszikusok, kulturálisan sokféle nézőpont, zeneelmélet, és / vagy az emberi jogokat. A diákok kell, hogy a 4 éves fok, mielőtt beiratkozott mesterképzést.

  Amikor kereseti MA Humán diplomával elismert hatóság a nyelv, a művészet, és / vagy a zene.Ez a megbízólevél ad neki hitelességét a művészetek közösségek és előkészíti a terepet a szakmai előmenetel.

  Mester of Arts Humán lehet szerezni az egyetemeken szerte a világon, az interneten, vagy személyesen. Költségek függően változik az intézmény és különös tekintettel a diák. Annak érdekében, hogy megtanulják a jelenlegi díj struktúrák, a leendő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola az általuk választott.

  Vannak változatos karrier lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy MA Humán diplomások magánvállalatok, non-profit szervezetek, a szórakoztató ipar, és oktatási területen. Diplomások válhat múzeumi kurátorok, írók, szerkesztők, újságírók, közösségi főiskolai oktatók, a nők jogai ügyvédek és igazgatók a zenei és a szórakoztató ipar. A posztgraduális szintű fok, jelöltünk nagyobb eséllyel megszerzésének magasabb szintű pozíciókat az általuk választott területen.

  Ha Ön szenvedélyes nyelv, a művészet, és / vagy zenét, és szeretné beépíteni a odaadás egy jövedelmező karrier, MA Humán segítségével nem csak ezt. Sok program létezik a világ izgalmas tanfolyam épül ez fontos. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.