Keystone logo

5 MA Programok ban ben Építészeti tudományok Belsőépítészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • MA
 • Építészeti tudományok
 • Belsőépítészet
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MA Programok ban ben Építészeti tudományok Belsőépítészet

  A képzőművészetek, a társadalomtudományok vagy a humán tudományok diákjai gyakran úgy döntenek, hogy diplomát kapnak a diploma megszerzése után. A posztgraduális diploma lehetővé teszi az egyének számára, hogy továbbra is szerezzenek doktori fokozatot, vagy jobb karrierlehetőségeket találjanak a választott területen.

  Mi az a MA a belsőépítészetben? A mesterképzés belsõ építészmérnöki képzésében sokféle tervezési és építészeti elmélet tanul. A fő tanterv magában foglalja a tervezést és annak elemzését, programozását, valamint az emberi társadalmi és térbeli interakciókat. Az űrtervezés és a helyszíni megfigyelés is gyakori. Néhány tanulási intézmény tanítja a hallgatókat a színek és anyagok használatáról, a belsőépítészeti módszerekről, a kódokról és előírásokról, a bútorokról és az építőelemekről és alkatrészekről. A professzionális üzleti gyakorlatok szintén közösek.

  Azok a személyek, akik mesterképzést szereznek a belsőépítészetben, sokféle készséget fejlesztenek ki. Megtanulhatják a kommunikációs és hallgatási készségeket ahhoz, hogy megértsék az ügyfél igényeit, és általában megtanulják, hogyan használják fel saját képzelőerejüket és kreativitásukat ahhoz, hogy az ügyfelek kérései a rendelkezésre álló térben működjenek. Más tanult készségek jellemzően a szervezet és a rugalmasság.

  A diákok különböző díjakat fizetnek a belsőépítészmérnöki diploma megszerzéséhez. Egyes iskolák többet fizetnek, mint mások, és az oktatási árak általában országonként eltérőek. Meg kell fontolni az ösztöndíjakat, a támogatásokat és a program időtartamát is.

  A mesterfokozat megszerzése a belsőépítészetben több karrier pályájához is nyithat. A diplomások a program úgy dönt, hogy működik, mint a belsőépítész vagy vizuális merchandiser. Mások találhatják meg útjukat a televíziós és filmes tárgyak vagy készletek tervezéséhez. Egyes diplomások úgy döntenek, hogy tudásukat a textiltervezők, bútortervezők vagy belső stilistákká válnak. A lakástulajdonosok, az üzleti tulajdonosok, a fotósok és sok más embernek szüksége van a szobák újradefiniálására, ami azt jelenti, hogy a diplomások számos iparágban megtalálhatják magukat.

  Akár az interneten, akár a világ több száz kollégiumának egyikében, a diákoknak sok választási lehetoségük van arra, hogy hol tanuljanak. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.