Keystone logo

44 MA Programok ban ben Design tanulmányok Design 2024

Szűrők

Szűrők

 • MA
 • Design tanulmányok
 • Design
Szakirányok
 • Design tanulmányok (44)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MA Programok ban ben Design tanulmányok Design

  Egy MA, vagy Master of Arts, egyfajta mesterfokozat által odaítélt sok egyetem. Az ilyen végzettséggel rendelkező diákok tipikusan a művészetek, a humán tudományok és a társadalomtudományok tárgykörébe tartoznak. A tanulás módszere általában szemináriumon alapul, amely ösztönzi a témával kapcsolatos megbeszéléseket.

  Mi a MA a Tervezésben? Ez egy posztgraduális program, amely tanítja a diákokat a tervezés alapjairól. Számos program hangsúlyozza az interdiszciplináris munkát és a kutatás-orientált tervezési gyakorlatokat. A programok tartalmazhatnak szemináriumokat, stúdióműhelyeket és független tanulmányokat, amelyek a kiskereskedelmi merchandising, a grafikai és ruházati dizájn, valamint a digitális platformok tervezésével foglalkoznak. A klasszikus vitát rendszerint ösztönzik, és a formatervezői stúdiók gyakran lehetőséget nyújtanak a diákoknak, hogy felfedezzék az ötleteket és a hatásokat. A független tanulmányok lehetővé teszik a diákok számára, hogy tanulási lehetőségeket folytassanak az érdeklődésre számot tartó személyes területeken. Gyakran a Design Mestere a Designban terminális diplomával rendelkezik.

  Sok diák azt találja, hogy a MA-ban szerzett MA szerezni képes kommunikációs készségeket fejleszteni, amelyek különböző formátumokban hasznosak. A hallgatók gyakran erős megfigyelő és kreatív problémamegoldó készségeket is szereznek. Ezek a tulajdonságok elősegíthetik a személyes kapcsolatok fejlesztését és a diplomások magasabb fizetési pozíciókra való jogosultságát.

  Az olyan tényezők, mint a helyszín, az időtartam és a programtípus, befolyásolhatják a beiratkozási díjat a tervező mester programjában. A diákoknak kapcsolatba kell lépniük a választott iskolájukkal a költségekkel kapcsolatos további információkért.

  Gyakran sok szakmai lehetőség van a tervezõ iskolai diplomások számára, akik munkát végezhetnek a webes tervezésben, az interaktív médiában vagy a videó szerkesztésben. Más lehetőségek közé tartozhat a reklám, a divattervezés, a belsőépítészet, a tájkertészet, a film- és televíziós gyártás, illetve a termék és a csomagolás. Gyakran a diákok válnak design kutatók, pedagógusok vagy vállalkozók.

  Számos egyetem szerte a világon kínál a diákok számára a lehetőséget, hogy szerzett mesterképzést a Design diplomával online. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.