Keystone logo

4 MA Programok ban ben Előadóművészet Filmtanulmányok Dokumentációs tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Előadóművészet
  • Filmtanulmányok
  • Dokumentációs tanulmányok
Szakirányok
  • Előadóművészet (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Előadóművészet Filmtanulmányok Dokumentációs tanulmányok

Számos nagy egyetem kínálja a Master of Arts fokozatot, mint folytatása az egyén művészeti nevelés után a személy kapott egy Bachelor of Arts. Ez a posztgraduális diploma segíti a hallgatók jobban megértik a tantárgyat, és eléri a magasabb karrier-célokat.

Mi az okleveles dokumentum-tanulmány? Ennek az érettségnek a megszerzésével a hallgató felkészülhet arra, hogy online formában, videón és rádión készítsen hosszú formájú újságírói darabokat. Egy olyan program, amely ilyen mértékben vezet, taníthatja a hallgatók műszaki, üzleti és kreatív készségeit, akiknek sikeresnek kell lenniük a dokumentum-történetírásban. A koncepció kidolgozásával a producerekhez, a kutatásoktól a szerkesztésig terjedő koncepcióból a dokumentumfilm-készítésben való tanulmánykészítés felkészítheti a hallgatót egy igazságos és meggyőző történet megismerésére.

A posztgraduális okleveles doktori tanulmányok kitűnő kutatási és médiatermelési készségeket fejlesztenek ki, amelyek jól szolgálják őket sok karrier területén. Azt is megtanulják az újságírás be-és kimeneteit, a programot a média tájának alapos megismerésével hagyva.

Mint sok fokkal, a dokumentumköltségekkel foglalkozó MA pontos költsége változhat. Az árváltozást okozó tényezők közé tartozik az iskola választása szerinti iskola, az iskola székhelye, a program időtartama és így tovább.

Az okleveles tanulmányi hallgatóknak izgalmas karrierlehetőségekkel rendelkeznek. A diplomások folytathatják az újságírókat, akik fedezik a világ legsúlyosabb kérdéseit. A televíziós hírekkel, rádiókkal, podcastokkal, online értékesítésekkel vagy hagyományos újságokkal foglalkozó újságírók vagy kutatók pozíciókat tölthetnek be. Pályakezdő is folytathatja a szabadúszó karrier. Ezek a szabadúszó dokumentumfilmkészítők saját filmeket készíthetnek, egyszerre több hírszervezet számára dolgozhatnak, vagy akár saját podcastjaikat is létrehozhatják.

A potenciális diákok olyan iskolákat találhatnak, amelyek ezt a diplomát kínálják online vagy a fizikai tantermekben világszerte. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.