Keystone logo

2 MA Programok ban ben Előadóművészet Színházi tanulmányok Fények és hangok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Előadóművészet
  • Színházi tanulmányok
  • Fények és hangok
Szakirányok
  • Előadóművészet (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

MA Programok ban ben Előadóművészet Színházi tanulmányok Fények és hangok

A Master of Arts program célja, hogy a posztgraduális hallgatók szeretnék hone a szakmai skillet egy bizonyos művészeti területen. Ezek a programok általában két vagy három évig tartanak, bár ez az időtartam változhat.

Mi az a MA a fények és hangok között? Ez a fokozat a két legfontosabb design elemet képezi a színpadon és a képernyőn. A hallgatók olyan alapórákat vehetnek igénybe, amelyek a tervezéselméletet, a termelésirányítást és a vizuális és audió tanulmányokat foglalják magukban A film- és televíziós pályafutás iránt érdeklődők számára a tanfolyamok fedezhetik a speciális eszközök használatát, például mikrofonokat, hangfelvevő berendezéseket és szerkesztő szoftvereket. A diplomások megismerhetik, hogyan állítják be a világítást és a hangot a posztprodukcióban, valamint azt, hogy a fizikai tereket hogyan befolyásolják a különböző fényforrások.

A Master of Arts in Lights és Sound rendkívül hasznos készségeket kínál, például a kritikai gondolkodás, a vizuális tudatosság és a művészi tervezés. Ezek a képességek segíthetnek az egyéneknek a tervezési karrierjük előmozdításában, de hasznosak a mindennapi életben is.

Ahhoz, hogy kitaláljuk a program költségeit, a leendő hallgatóknak tudniuk kell a konkrét részleteket arról a tanfolyamról, amelyet remélni kívánnak. A legjobb, ha közvetlenül megérkezik egy egyetemre, hogy jobban megértsék a teljes költségeket.

Miután egy személy elvégezte a szükséges osztályokat, és megkapta ezt az MA-t, számos munka áll rendelkezésre. Azok számára, akik filmművészetet szeretnének dolgozni, a hangtervezésben, a hangtechnikában és a világítás tervezésében rendelkezésre állhatnak munkák. A diplomások gyakran filmes és televíziós produkciós asszisztensekként kezdik dolgozni, folytatják a munkájukat, majd felépítik a létrát. Ez a fokozat nagyon hasznos azok számára is, akik szeretnének dolgozni tervező csapatokon élő rendezvényeken, beleértve színházi produkciókat, fotózásokat és koncerteket mindenféle helyszínen.

A Master of Arts in Lights és Sound fokozatot kínálják világszerte az egyetemek minden méretben. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.