Keystone logo

Szűrők

 • MA
 • Fenntarthatóság tanulmányok
 • Fenntartható tervezés
Szakirányok
 • Fenntarthatóság tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  11 MA Programok ban ben Fenntartható tervezés 2024

   MA Programok ban ben Fenntartható tervezés

   A mesterképzés megszerzése általában két évet vesz igénybe a művészet, a társadalomtudományok és a humán tudományok témaköreinek intenzívebb tanulmányozása és intenzív tanulmányozása céljából. Sok diák úgy dönt, hogy fejlett diplomát folytat a magasabb fizetős karrier biztosításában.

   Mi a MA a fenntartható tervezésben? A fenntartható tervezés a környezeti hatékonyságot elősegítő építészeti és építési technikák tanulmányozása. Néha úgynevezett "zöld épület", ez a tanulmányi terület oktatja a diákokat az építési projektek környezeti hatásairól, és megakadályozza az energiát, a vizet és az anyagokat az építés során. Az ilyen jellegű végzettség magában foglalhatja a tervezést, az építkezést, az építészet történetét, a megújuló anyagokat és a zöld karbantartást.

   A fenntartható tervezés területén a hallgatók sok olyan készséget elsajátíthatnak, amelyek segíthetnek a személyes és szakmai kapcsolatokban. Ezen a területen a diákok erős vezetői készségeket tudnak gyarapítani és hatékony kommunikátorokká válhatnak. Sok diák kap kreatív problémamegoldó készségeket, és ezek a tulajdonságok alkalmazhatók számos iparágra.

   A képzési program hossza, az iskola típusa és az intézmény elhelyezkedése befolyásolhatja az MA megszerzésének költségeit. A leghatékonyabb módja annak, hogy meghatározzák a teljes keresőképzés költségeit azáltal, hogy egyedileg kutatják az iskolákat és összehasonlítják az eredményeket.

   A fenntartható tervezés területén a karrierlehetőségek számosak lehetnek, mivel a környezetvédelmi felelősség sürgősége nő, és az MA-val rendelkező hallgatók gyakran több vezetői pozíciót igényelhetnek, mint a csak egyetemi hallgatók. Számos professzionális tájépítész és formatervező cég a fenntartható tervezésben szakképzett szakembereket keres a pozíciókhoz, például tervezőkhöz, projektmenedzserekhez, ellenőrökhöz és beszállítókhoz. Más karriereket találhat az üzleti életben, az energiában, a technológiában és az oktatásban is.

   Világszerte több ezer egyetem és más oktatási intézmény működik, amelyek mesterképzést nyújtanak. Sok ilyen program kínál online és részmunkaidős kurzust különböző diákok befogadására. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.