Keystone logo

1 MA Programok ban ben Technológiai tanulmányok Technológiai innováció Innováció menedzsment ban ben Hong Kong, Hongkong számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Technológiai innováció
  • Innováció menedzsment
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

MA Programok ban ben Technológiai tanulmányok Technológiai innováció Innováció menedzsment

Hong Kong az egyik legnépesebb város a világon, ahol a lakosság több mint 7 millió. Híres legendás skyline, amely meghatározza a város, hogy egy nagy, természetes kikötő, és van rangsorolva, mint a világ legtöbb vertikális város. Ez több hiteles intézmény.

Az újszerű gondolkodás és az innovációmenedzsment az, ami ahhoz kell, hogy kitűnjön a globális üzleti környezetben. A programot befejező hallgatók gyakran keresnek vezetői pozíciókat a választott üzleti területen.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.