Keystone logo

6 MA Programok ban ben Nyelvek Japán 2024

Szűrők

Szűrők

 • MA
 • Nyelvek
 • Japán
Szakirányok
 • Nyelvek (6)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MA Programok ban ben Nyelvek Japán

  Befejezése után egy alapképzés, lehetséges, hogy folytasson egy mélyebb és személyre szabott tanulmány a humán és a művészetek a Master of Arts program. Az MA tipikusan terminális fokozatnak számít, és felkészíti arra, hogy mind a kutatási, mind a gyakorlati ismeretek révén versenyképesebb legyen a munkahelyen.

  Mi a japán MA? Ez az oklevél kiterjedt oktatást nyújt olyan témákban, mint az alkalmazott nyelvészet, a japán nyelvhasználat és a második nyelv elsajátítása. Valószínűleg kutatást végez az elméleti nyelvészetről vagy a klasszikus japán nyelvről. Néhány program ösztönzi a japán nyelv mellett egy másik nyelv tanulmányozását. Ha japán merülést keres, külföldön tanulhat. A legtöbb esetben egy tézis vagy kutatási projekt csúcspontja, melyet a választott téma alapján választ.

  A japán program MA-jának elvégzése tipikusan az idegen kultúrák megértésének képességét fejleszti. A japán tanulás javíthatja a kognitív és az érzelmi készségeket is, amelyek az élet minden területén szükségesek.

  A japán nyelvű MA költsége számos tényezőtől függ, például az intézményen belüli tandíjak, a teljes munkaidős vagy részmunkaidős beiratkozástól és a tanulmányok hosszától. Ellenőrizze az egyes programokat, hogy megtanulják, ami a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

  Milyen karrierlehetőségek nyílnak meg egy japán nyelvű hallgatóknak? Vannak lehetőség a foglalkoztatás a vállalkozások. Sok tengerentúli szerződést igénylő vállalatnak fordítóknak, személyzetnek vagy gyári vezetőnek kell lennie, sőt ügyvédeknek is, akik más nyelven beszélhetnek. Az akadémiai kutatók tanulmányozzák a nyelv eredetét és a különböző nyelvek közösségét. Lehet tanítani a japánokat középiskolákban vagy főiskolákban.

  Sok egyetem kínál japán MA-t, mind helyi, mind világszerte. A vidéki területeken élők választhatnak online kurzusokat. Ha érdekel, nem kell várni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.