Keystone logo

77 MA Programok ban ben Humán tanulmányok Kompozíciós tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Kompozíciós tanulmányok
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (77)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Humán tanulmányok Kompozíciós tanulmányok

Azok a diákok, akik a következő lépésben szeretnének menni az alapképzés megszerzése után, az MA vagy a Master of Arts fokozat lehet a tökéletes választás. Általában a társadalomtudomány, a humán tudományok vagy a művészet részét képező tanulmányok esetében az MA egyaránt alkalmazható számos tanulmányi területen.

Mi az Összetett Tanulmányok MA? Az összetett tanulmányok MA-ja kifejezetten az írásos projektek készítésére összpontosul. Ez magában foglalhatja az intenzív tanulmányokat a kreatív írás, a szakmai írás, és a drámai írás. Ha befejezte a MA-t a Composition programban, akkor számíthat arra, hogy széles körű ismeretekkel rendelkezik a jól írt és a szavak hatékony felhasználásával kapcsolatban. Tudod tanulni a nyelvtan, valamint számos különböző szempontból angol.

Az írásmód ismerete megkönnyítheti a kommunikációt másokkal, mind személyesen, mind szakmailag. Az írás során használt retorika jobb megértése segítséget nyújt a több oldalról érkező kérdések megjelenítésében. Az új darab megfelelő összeállításának ismerete segít abban, hogy szervesebben gondolkodjon, és hatékonyabban végezhesse projektjeit.

Az összetett tanulmányok MA-költségei számos tényezőtől függően változnak. Néhány dolog, amit figyelembe lehet venni, ha figyelembe vesszük a költség ezen a mértékben, ahol a tanfolyamokat, és milyen előfeltételeket kell teljesíteni.

Miután a MA kompozíciós tanulmányok nyithatnak széles körű karrierlehetőségek. Ezzel a fokozattal számíthat arra, hogy tegyen valamit, ami sok írást tartalmaz. Újságíróként vagy folyóiratokként újságíróként dolgozhat, vagy szerzővé válhat, aki saját könyveit publikálja. A filmek és forgatókönyvek világát is felfedezheti, és új forgatókönyvet hozhat létre a filmekhez és más produkciókhoz. Sok ilyen karrier lehet nagyon önálló és kreatív törekvések.

Amikor egy komplett tanulmányi hallgatókra gondolsz, akkor megfontolhatod a hagyományos egyetemeken vagy az interneten folytatott tanfolyamokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.