Keystone logo

34 MA Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Nemzetközi biztonság 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Nemzetközi biztonság
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (34)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Nemzetközi biztonság

Akiket érdekel a tanulás a kormány és az állami politika dönt, hogy vizsgálja meg kapok egy Master of Arts in International Security. Az ilyen mértékű felkészíti a diákokat, hogy elemezzék és megértsék az aktuális események és a biztonsági kérdéseket.

Mi az MA in International Security? Ez a program bemutatja a diákok a nemzeti és globális biztonsági politikák, intézkedések, és kihívások a modern világban. A legtöbb kurzus foglalkozik a katonai, környezeti, társadalmi, és demográfiai tényezők. Számos program kínál, sőt megköveteli kutatás vagy szakmai. A hallgatók megismerkednek a történelem nemzetközi biztonság, és hogyan változott az elmúlt évszázadban. A diploma nemzetközi biztonság lehetővé teszi a karrier a hírszerzés, a külpolitika, a külföldi szolgálat, és más kapcsolódó területeken nemzetközi ügyekben.

A hallgatók megszerzéséhez a Master in International Security, hogy egy nagyobb képes kezelni a komplex biztonsági kérdések, a huszonegyedik században. Interdiszciplináris megértése a jelenlegi események, diplomások ezek a programok készek megoldani néhány a legnehezebb problémákat a globális közösség szembesül. A diákok teljes a program a készségeket és tudást, hogy tegyék vonzóvá kilátások a különböző interkontinentális pályára.

Az ára a nemzetközi biztonsági programok között változik az intézmények. Közvetlenül érintkezésbe iskola részletesebb pénzügyi információkat. A legtöbb program körülbelül két év alatt fejezik be, de terjedhet egy-három év.

Azok, akik megszerzéséhez MA in International Security általában szakmai pályára a nemzetközi ügyekben, amely széles skáláját lefedik a lehetőségeket.Például egy diplomás lehet munkát találni, mint a diplomata, döntéshozó, elemző, kutató, vagy katonai tisztviselő. Diplomások tovább, hogy humanitárius vagy kormányzati pozíciókat is.

&nbsp

Sok jó hírű egyetem kínál online programok azok számára, akik a mester fokozatot nemzetközi biztonságot. Ezek az online lehetőségek kiválóak az egyének, akik dolgoznak, vagy utazik, miközben ők tanfolyamot. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.