Keystone logo

2 MA Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport kommunikáció 2024

Szűrők

Szűrők

 • MA
 • Sport és testmozgás tanulmányok
 • Sport kommunikáció
Szakirányok
 • Sport és testmozgás tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MA Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport kommunikáció

  A Master of Arts egyfajta intenzív tanulmányi lehetőség a diákok iránt érdeklődő karrier a társadalomtudományok vagy a humán tudományok. Ezeknek a programoknak a hallgatókat gyakran felkészítik a jövőbeli doktori programok és vezetői álláshelyek felkészítésére.

  Mi az a MA a sportkommunikációban? A sportkommunikáció viszonylag új tanulmányi terület a sportmédia és a szórakozás közérdekében. Ez a fajta képzési program célja, hogy felkészítse a hallgatók alapos, interdiszciplináris háttér a sport média, műsorszolgáltatás, újságírás és elemzés. A kurzusok egy ilyen programban magukban foglalhatják a tömegkommunikációt, a sporthirdetést, a szociális média menedzsmentet, az újságírói etikát és a fotóriportot.

  A sportkommunikációs hallgatók hallgatója erõs kommunikátor lehet, függetlenül attól, hogy melyik iparágban járhat. Ezeknek a diákoknak is óriási kutatási és analitikai készségeik vannak, amelyek segíthetnek a személyes célok teljesítésében és szinte minden jövőbeni karrierben.

  Az MA megszerzésének költségei változhatnak az olyan tényezők függvényében, mint például a kollégium vagy egyetem típusa, a képzési program típusa és a szükséges kurzusok hossza. A hallgatóknak meg kell vizsgálniuk a különböző egyetemek költségét a felvételi iroda elérhetőségével.

  A sportkommunikáció gyorsan növekvő terület, számos olyan munkahelyet kínál, amelyek számos iparágban megtalálhatók. A legelterjedtebb iparág a műsorszórás, a diplomások pedig sportolóknak, újságíróknak és tudósítóknak tekinthetik a karrierjüket. Más lehetőségek közé tartozik a hagyományos nyomtatott vagy online média, mint sportírók, újságírók, hirdetők és szociális média vezetők. A Sportkommunikáció MA diplomáját szintén a médiában és az újságírásban kötötte be.

  Számos kollégium és egyetem nemzetközileg kínálnak MA a Sport Kommunikáció. Sok iskola kínál részmunkaidős lehetőségeket és online tanfolyamokat, hogy segítsen eligazodni a diákok bonyolult ütemtervek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.