Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 10 Bölcsészettudományi Mesterek (MA) ban ben Szervezeti menedzsment 2023

10 MA Programok ban ben Szervezeti menedzsment 2023

Áttekintés

Folytatódó felsőoktatási gyakran szükséges része a célok elérésében, és válik a szakmai, amire vágysz. Miután megkapta a hagyományos négy éves mértéke, akkor érdemes beszerezni egy Master of Arts (MA) fokozatot. Ez általában körülbelül két évig és jobb esélye van, hogy a karrierje mindig is szerettem volna.

Néhány lehet kérni, hogy mit jelent egy MA Szervezeti menedzsment? Ez egy tanulmányi amely segít a diákoknak szert szükséges minden eszközzel segíti a leendő munkavállalók elérésében teljes potenciálját együttműködés révén, inspiráció, és az együttműködés. Az ilyen mértékű célja az is, hogy az üzleti vállalkozások és más szakmai területek egyre nyitottabbak a változások problémák megoldásában kreatívan, innovatívan, és olyan módon, amely megfelel az adott lokális és globális éghajlat. Focus területek sok iskolában közé etika, konfliktuskezelés, stratégiai tervezés és a változás végrehajtása.

Javára folytatott ilyen mértékű az a képesség, hogy a diplomások, hogy elősegítse a munkahelyi környezetet, amely a legjobbat hozza ki a személyzet és hogy működik zökkenőmentesen és hatékonyan. Ez egy nagyon keresettek skill munkáltatók bármely iparágban, legyen szó akár magán, non-profit, vagy állami.

Költségek az ilyen típusú oktatás függ számos tényezőtől. A helyszín az intézmény, kreditek számát szükséges, és rezidensi mind hatással vannak az ára egy MA Szervezeti menedzsment.

Egy diplomát szervezeti menedzsment, diplomások lehet kezdeni egy egész életen át tartó karrier számos iparágban. Gyakran előfordul, hogy dolgozik, mint a vezetők vagy felügyelők olyan területeken, mint az egészségügyi szolgáltatások, az emberi erőforrások, az információs technológia, valamint a közösségi szolgáltatások. Jobs is rendelkezésre állnak a felsőoktatásban programkoordinátorok vagy a pályaválasztás. Vannak még lehetőségek, hogy legyen a felső vezetők, mint például a vezérigazgató, az üzleti ágazat.

A mester fokozatot a szervezeti menedzsment az a felsőoktatási lehetőséget, hogy egyre annyira népszerű a munkáltatók, hogy egyre több intézmény végrehajtási szakon. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • MA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Szervezeti menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum