Keystone logo

Szűrők

 • MA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Vezetés
 • Szervezeti vezetés
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (32)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

32 MA Programok ban ben Szervezeti vezetés 2024

  MA Programok ban ben Szervezeti vezetés

  A Master of Arts fokozat célja, hogy bővítse a diákok megértsék az angol, történelem, társadalomtudományok, a filozófia és más humán. A mértéke gyakran jutalmazták a diákok, miután befejeződött tanfolyamok és vizsgák, miután befejeződött a kutatás, illetve a kettő kombinációja.

  Lehet, hogy vajon, mi az az MA Szervezeti vezetés? A mester 's diplomát ezzel a fókusszal is lehetővé teszi, hogy szert magas szintű ismerete alapvető üzleti gyakorlat a professzorok, akik nagy vezetői tapasztalattal. Ezzel természetesen a munka, akkor projekteken dolgozik együtt a magánszemélyek cross-kulturális háttérrel és készségek fejlesztése dolgozik a csapat. Akkor valószínűleg azt is megtanulják kezelni, ólom, és motiválni másokat. Lehet tanulni a vállalkozói szellem, az etika, a technológia és a stratégiai tervezés, attól függően, hogy a program, amelyben az igénylést.

  A diákok nyerhetnek számos előnyök megszerzése után egy MA Szervezeti vezetés.Például, általában megtanulják folyamatok irányítására, és megszervezi a projektek, amely előnyös a munka. Felsőfokú az is valószínű, hogy magasabb fizetést és a karrier promóciók.

  Sok egyetem kínál mester 's fok ezen a szakon, és a költségek nagyban iskolánként és nemzet nemzet. Egyes programokat kínálnak az online míg mások bele on-campus tanfolyam. Nem lenne bölcs dolog a kapcsolatot az iskolákkal érdekli részt, hogy megtudja, külön tandíjat összegeket.

  Keresőképesség ezt a Master of Arts fokozatot tudja nyitni az utat a sok karrier lehetőségeket. Például akkor válhat a menedzsment elemzője, a humán erőforrás menedzser, a magas szintű üzleti vezetői, a stratégiai tervező, orvosi és egészségügyi szolgáltatások vezetője, a képzési és fejlesztési vezetője, vagy a számítógépes információs rendszerek menedzser. Ezzel a diplomáját, akkor lehet, hogy kész együttműködni az állami és magán gazdálkodó szervezetek szerte a világon.

  Sok nemzetközi egyetemek kínálnak a mester 's diplomát. Mivel a tanfolyam online elérhető, akkor lehetősége van arra, hogy tanulmányozza a szinte minden campus választja. Ha készen áll, hogy a következő lépés a jövőben keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.