Keystone logo

14 MA Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Turizmus Turisztikai menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Turizmus és vendéglátás
  • Turizmus
  • Turisztikai menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Turizmus Turisztikai menedzsment

A Master of Arts, vagy MA, diploma egy fejlett tudományos fokozat nyújtott a diákoknak, akik sikeresen elvégzik a szigorú vizsgálat egy adott gyakorlat. MA programok jellemzően építeni a megszerzett tudás kapcsolódó főiskolai szak, hogy tovább fejlesszék a szükséges készségeket a siker egy adott területen.

Csak mi egy MA Tourism Management? Ez az MA program javítja a készségeket szerzett a vendéglátás vagy kapcsolódó főiskolai szak, mint azt a segíti a diákokat biztonságos nyereséges pozíciókat a turizmus. Témák a tanulmány a Tourism Management MA program tartalmazza az üzleti adminisztráció, menedzsment tudomány, a fenntarthatóság és a globális marketing-és üzleti gyakorlat.Kombinálásával üzleti menedzsment tanterv vendéglátás és a turizmus kapcsolatos tanfolyam, ezeket MA programok segítségével a diákok sikeresen vegyenek részt a turizmus alkalmazások és innovációk, a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten.

Diákok, akik sikeresen befejezik a Tourism Management MA program jól felszerelt dolgozni a legkülönbözőbb helyi, országos, és nemzetközi pozíciókat, és ezek általában tudják, hogy előre az alapvető vezetői és vezetői pozíciókat sokkal összetettebb szerepet lényegesen magasabb fizetést .

A költségek megszerzésének MA Tourism Management nagymértékben változik iskolánként tényezők alapján, mint például a hosszát a program, a terület, ahol ez az érték, és a presztízs, a program maga.

Diákok, akik keresnek a Master of Arts in Tourism Management készek arra, hogy a legkülönbözőbb adminisztratív és vezetői a globális turizmus, beleértve a számos kereskedelmi és vállalkozói szerepeket. A legtöbb sikeres diplomások tovább dolgozni szállodák, éttermek, kiskereskedelem szervezetek, utazási irodák és utazási cégek, többek között a kapcsolódó szervezetek.

Ha egy MA Tourism Management, amit meg szeretne folytatni, hasznosítani Masterstudies "kiterjedt könyvtár a programok, és a vezető űrlapot, hogy megtalálja azt, amelyik legjobban megfelel az Ön igényeinek. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.