Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Mesterdiplomák ban ben Ábrahámi tanulmányok 2023

5 Mester Programok ban ben Ábrahámi tanulmányok 2023

Áttekintés

Gyakran előfordul, hogy a diákok, akik ténylegesen szerzett főiskolai diplomát dönt, hogy a munka felé eléréséhez a mester fokozatot, ami egy fejlett tanulmányi eredmény oda Azok, akik sikeresen körülbelül két-három év intenzív tanfolyam kapcsolódik egy adott fegyelem.

Most mi van a Mester ábrahámi Tanulmányok? Ez a tanfolyam során szoros ellenőrzés és vizsgálat kereszténység, a judaizmus és az iszlám, valamint a vallások alapvető tételei, kulturális megfontolások és teológiák. Hangsúlyt gyakran a területeken, mint az idegen nyelvek, kultúrák belül ábrahámi közösségek, vallási hiedelmek és gyakorlatok, és hogyan követői e vallások hozzájárulnak a közösségek és szervezetek körülöttük.

Általában azok, akik szerezni mesterképzésben képesek több pénzt keresni, mint a területen csak egyetemi ábrahámi tanulmányok fok.Ők is általában több foglalkoztatható, mint azoknál, akik nem fok, vagy akiknek kisebb tudományos fokozattal.

Erős variáció létezik egy program, és az ország a következő szempontjából a megszerzés költségei Mester ábrahámi tanulmányokat. A leendő hallgatók tanácsos konzultálni a felvételi iroda az egyes iskolák képesek legyenek vonatkozó tandíj költségeit.

Pályakezdő ábrahámi tanulmányok programok elhelyezkedni számos területen. Sok tovább dolgozni a jótékonysági vagy nonprofit szervezetek vallási kötelékek. Mások végre missziós munka területeken az egész világon. Néhány diplomások dönt, hogy tanítani ábrahámi tanulmányok vagy egy kapcsolódó téma egy akadémiai környezetben, például egy középiskolai vagy főiskolai, míg mások tanítják a tárgyat egy vallási intézmény.

Számos tanulmány ábrahámi programokat kínálnak online színvonalú iskolák szerte a világon, és az adatbázis egy nagyszerű módja annak, hogy összekötő iskolák és programok az érdeklődés.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Ábrahámi tanulmányok
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum