Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Mesterdiplomák ban ben Állampolgári ismeretek 2024

1 Mester Programok ban ben Állampolgári ismeretek 2024

Áttekintés

A mesterképzés lehetőséget a hallgatók, akik korábban szerzett egyetemi diplomát. Az oklevél megszerzése lehetővé teszi az egyének számára, hogy saját területükre szakértőként hívják magukat. Ez általában előfeltétele a doktori fokozat megszerzésének.

Mi a civilizáció mestere? A mesterképzés a polgárságban magában foglalja az állampolgárság gyakorlati és politikai szempontjait. Ez magában foglalja a polgári törvényeket és törvényeket, a polgárok kötelességeit és a politikai vagy etikai hagyományokat. A diákok sok más közül részt vehetnek az interkulturális és a nemzetközi kommunikációban, a digitális állampolgárságban, a gyermekek és a nemzetközi fejlődésben, a regionális tervezésben, a városújításban és a vallási tanulmányokban. Ezeket a tanfolyamokat gyakran arra tervezték, hogy a hallgatót ne csupán a helyi állampolgárokról tanítsák, hanem arról, hogy az állampolgárság hogyan hat a világ kormányaira.

Azok az egyének, akik a posztgraduális diploma megszerzését végzik a civilizációban, gyakran tanulnak sok olyan készséget, amelyek segítenek nekik a karrierjükben és a mindennapi életben. A diákok megtanulják, hogyan kezeljék idejüket és projektjeiket, valamint hogyan készítsenek költségvetést ezekre a projektekre. Egyéb tanulságok közé tartozik a vezetés, a kritikai gondolkodás és a nyilvános beszéd, nyitva az ajtót a karrierlehetőségek.

Az állampolgári végzettség megszerzésének költsége számos tényezőtől függ, többek között attól, hogy melyik iskolában jár a hallgató, és hol található az iskola. A hitelórák számához szükséges tényezők is szerepet játszanak a költségekben.

Az állampolgári végzettséggel rendelkezők valószínűleg képesek lesznek a karrierlehetőségek széles választékából választani. A hallgatók törvénybe, szociális szolgáltatási irányításba, közigazgatásba, politikába vagy közönségkapcsolatokba léphetnek. A közös munkák közé tartoznak a közvetítők, a közösség szervezői és a várostervezők, amelyek mindegyike társadalmi szervezeteket és kormányokat alkalmaz a közösségeik számára fontos napirendek megvalósítása érdekében. Egyes hallgatók választhatnak, hogy keresnek Ph.D. és utána politikai hivatalba kerül.

A világ minden táján működő oktatási intézmények polgári vagy hasonló területeken kínálhatnak programokat. Sokan online tanfolyamokat is kínálnak azok számára, akiknek nagyobb rugalmasságra van szükségük. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Állampolgári ismeretek
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek