Keystone logo

23 Mester Programok ban ben Állatgondozás és jólét 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Állattudomány
  • Állatgondozás és jólét
Szakirányok
  • Élettudomány (23)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Állatgondozás és jólét

A mester fokozat egy nagyszerű lehetőség, ha szeretné, hogy előre az oktatás túl a diplomát. Ez a program tipikusan kitölteni 1-3 év, és rendelkezésre áll a különböző területeken.

Lehet, hogy kíváncsi: Mi a Mester Animal Care és Népjóléti? Ez a program célja, hogy segítse a hallgatók megtanulják a gondozó, dolgozó, és védi mindenféle különböző lények. Azok, akik ezt a tanulmányba lehet, hogy megtudjuk, a számos témakörben, beleértve a biológia, ökológia, állati pszichológia, erdőgazdálkodás, vagy a mezőgazdaság. A diákok választhatnak, hogy összpontosítson egy adott fajra vagy környezetre; ők is megismerhetik az állatok általában. Ez egy kitűnő választás, ha korábban már tanult biológiát, vagy kapcsolódó területen.

A Mester Animal Care és Népjóléti is felszerelni egy számot, a készségek, amelyek részesülnek Önt az egész karrierjét.Lehet, hogy képes javítani a kritikus gondolkodás és problémamegoldó képesség, valamint a fontos technikai készségek kapcsolódó gondozásában állatok.

Az ára az ilyen típusú mértékben olyan tényezőktől függ, mint a program szerkezete, tandíj-ingadozások, valamint az anyagköltség. Ügyeljen arra, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ön által kiválasztott intézmény ahhoz, hogy megkapja az aktuális pénzügyi információkat.

Azok, akik tanulmányozzák az állatok gondozásáért és jólétéért képes lehet folytatni egy sor különböző karrier. Például egy diplomás lehet menni dolgozni, mint egy állat viselkedési specialista, erdész, biológiai tanácsadó, vagy környezeti hatás elemző. Diplomások is gyakran dolgoznak, mint zookeepers, gazdák, vagy a biológusok, attól függően, hogy az egyes tapasztalataikra alapozva.

Ön készen áll az induláshoz az ösvényen felé állatgondozó diplomáját? Mindössze annyit kell tennie, hogy keresse meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.