Keystone logo

89 Mester Programok ban ben Élettudomány Állattudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Állattudomány
Szakirányok
  • Élettudomány (89)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Élettudomány Állattudomány

Mesterfokozattal program megköveteli, hogy bizonyítani fejlett tudás az adott területen a tanulmány. Attól függően, hogy a tanulmányok, programok időtartama egytől négy évig.

Mi a Mester Animal Science? Ez a terület a tanulmány középpontjában a növekedés, a táplálkozás, a szoptatás és a reprodukció az állatok gazdasági érdek, valamint a társaságot az állatokat. Ön valószínűleg vizsgálja, hogyan lehet javítani az egészségügyi és az állatok jólétét és javítani a termelékenységet. A mester szintű, akkor dönthet úgy, hogy szakosodni a tanulmány egy adott típusú állat, mint például a baromfi, szarvasmarha, kutya, macska, juh, ló vagy sertés.

Sok állat tudományos programokban hangsúlyozni menedzsment, amely felkészülni vezetői pozícióba. Ezen túlmenően, a képes érzékelni minták és szervezi az adatok segíthetnek a pályaválasztás és más szempontból az életed.

Akár úgy dönt, hogy tovább a nevelés hagyományos iskolai környezetben vagy azon keresztül egy virtuális osztályteremben az interneten, a költségek is fontos. Számos tényező befolyásolja a tandíj, így a legjobb, hogy lépjen kapcsolatba az iskola közvetlenül választott.

Mint egy állat diplomás, akkor munkát találni a különböző munkahelyek iparágak, mint a mezőgazdaság, az oktatás és a kormány. Magasabb szintű diplomát is lehetővé teszi a további lehetőségeket az oktatásban és a kutatásban. Akkor lehet fejleszteni a karrier, mint egy tudományos munkatárs egy egyetemen. Egyéb lehetőségek állnak rendelkezésre az állat-egészségügyi termékek piacán. Ha azt szeretnénk, hogy a munka több gyakorlati állatokkal, akkor folytassák pályafutásukat, mint az állati technikus vagy állatállomány vezetője.

A Master in Animal Science program megtalálható a különböző intézmények szerte a világon. Akkor is keresni egy bizonyos fokú a kényelem a saját otthonában, mint sok egyetem kínál online programok.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.