Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 61 Mesterdiplomák ban ben Általános oktatás 2024

61 Mester Programok ban ben Általános oktatás 2024

Áttekintés

A mesterképzés egy sikeres diákok dolgoznak részeként egy posztgraduális program. Ez a fokozat szétválasztja őket egy szakterület szakértőjeként, és lehetőséget nyújt karrier megtalálásához vagy a doktori fokozatok felé történő elmozduláshoz.

Mi az általános oktatásban mester? Ez egy olyan fokozat, amely a programban végzettek számára biztosítja a tudást, hogy karriert folytasson a tanításban. Az általános iskolai végzettséggel kapcsolatos képzés magában foglalhatja az oktatást és a vezetést, az osztálytermi menedzsmentet, a technológiai integrációt, a statisztikákat, a kutatási módszereket, az oktatási tervezést, valamint az értékelést és az értékelést. A programba beiratkozott diákok elvárják, hogy bővítsék a pedagógia, az oktatási rendszer és a tanítási képességek javítására szolgáló módszerek megértését.

A mester általános oktatásban felkészíti a hallgatókat a karrier a tudományos életben, vagy folytassa a felsőoktatás egy PhD program. A mesterképzésben részt vevő hallgatók általában magasan fejlett tervezési, nyilvános beszéd- és vezetői képességekkel rendelkeznek. Ezek a készségek segíthetnek nekik álláskeresés megszerzését követően.

Az olyan tényezők, mint például az iskola elhelyezkedése és a hallgatók tanulmányi ideje, befolyásolhatják az általános költségeket. A teljes lebontás érdekében a diákoknak további információkat kell kérniük az iskolákhoz.

Miután megkapta mesterüket az általános oktatásban, a hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy az oktatási szektorban dolgozhassanak, mind magán, mind pedig nyilvánosan. Néhány pályaválasztási lehetőség a K-12 tanár, a főiskolai oktató vagy a professzor. Vannak olyanok is, akik a vállalati környezetben dolgoznak, mint edző. A karrier-növekedésnek számos lehetősége van attól függően, hogy a hallgató úgy dönt-e, hogy PhD-programot folytat, pályára áll egy bonyolult pályán, vagy egy magániskolában dolgozik.

A diákok az egész világon iskolákat találhatnak. Online kurzusok állnak rendelkezésre azok számára, akik alternatív menetrendekkel vagy vidéki területeken élnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Neveléstan
 • Általános oktatás
Szakirányok
 • Neveléstan (61)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum