Keystone logo

4 Mester Programok ban ben Üzleti tanulmányok Nemzetközi vállalkozás Ázsiai üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Üzleti tanulmányok
  • Nemzetközi vállalkozás
  • Ázsiai üzlet
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Üzleti tanulmányok Nemzetközi vállalkozás Ázsiai üzlet

A mesterképzés megszerzése a hallgatók számára lehetővé teszi, hogy karrierjüket szakosodott tanulmányi területekkel bővítsék, bővített készségekkel és ismeretekkel. A program befejezése általában egy-kétéves tanulmányt igényel.

Mi az ázsiai üzleti mester? Ezek a programok a nemzetközi és ázsiai piacok üzleti karrierje számára szükséges irányítási, adminisztratív és stratégiai készségekre épülnek. A diákok választhatnak tanfolyamok középpontjában a alapkutatások a globális gazdaságok, az indítás menedzsment, a nemzetközi törvények, a pénzügyek és az emberi erőforrás menedzsment. Az ázsiai üzleti tanulmányok középpontjában a kulturális menedzsment, az ázsiai nemzetek kultúrája, a regionális kérdések, a digitális marketing, a szociális média, a logisztika, az üzleti jog és a csendes-óceáni ázsiai menedzsment foglalkoznak. A hallgatóknak lehetősége nyílik nyelvtanfolyamok és gyakornoki programok beiratkozására is.

Az ázsiai üzleti program befejezése számos hasznos jártasságot kínál a hallgatóknak. A kutatási módszerek elsajátítása, a globális szintű társadalmi és politikai rendszerek megértése és a többi üzleti vezetővel való kommunikációban való jártasság mind erős képességek, amelyek segítik a diplomásokat abban, hogy pályázó karriereket találjanak.

A program megszerzésének költségei az intézménytől és a kurzus kiválasztásától függően változnak. Egy adott program iránt érdeklődő leendő hallgatóknak célszerű elérniük a konkrét iskolákat, hogy többet tudjanak meg a költségekről, előfeltételekről és egyéb követelményekről.

A mester az ázsiai üzleti kínál a diákok speciális ismerete az ázsiai régiók és számos lehetséges nemzetközi karrier. A diploma megszerzése után az egyének számíthatnak potenciális munkalehetőségekre, mint tolmácsok, pénzügyi tanácsadók, üzleti elemzők, üzleti tanácsadók, lobbisták, kutatók, PR szakemberek, értékesítési vezetők, marketingszakemberek, diplomaták, külföldi kapcsolattartók, közösségi kapcsolattartók, fejlesztési igazgatói az ázsiai piacokon.

A korlátozott hozzáférésű vagy elfoglalt menetrendű diákok részmunkaidős és online tanfolyamokat találhatnak. Kezdje el, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.