Keystone logo

61 Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (61)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital üzlet

A mesterképzés biztosítja a hallgatók készségeket, hogy ki őket előtérbe a munkaerő tudás és szakértelem miatt. A legtöbb ilyen program egy adott tanulmányi területre összpontosít, és egy-két évig tart a befejezésig. A mesterfokozat megszerzése segítheti a hallgatókat a karrierjükben, és felkészítheti őket a további posztgraduális képzésre.

Mi az élelmiszer-és italgyártás mestere? Ez a fokozat az élelmiszerek előkészítésére és szolgáltatására összpontosít, olyan alkalmazásokkal együtt, mint például egy étterem üzemeltetése és egy vendéglátóipari létesítmény felügyelete. A diákok megismerhetik az iparág üzleti oldalát, egy adott érdeklődési körrel, például borral, turizmussal vagy vendéglátással. Ez a mérték segít felkészíteni őket arra, hogy kezeljék az élelmiszer- és italgyártás sikerének legfontosabb szempontjait a tervezéstől a végrehajtásig.

A diákok, akik kapnak egy élelmiszer-és ital üzleti mesterképzés kap mély megértése üzleti tevékenységét. Ez magában foglalja a pénzügyi elemzést, költségvetést és irányítást. Ezek a készségek lehetővé teszik a diákok számára, hogy a vendéglátóipari munkaerőt nagyon jól felkészítsék az elülső és hátsó műveletek ismeretében.

A mesterképzés költsége változhat attól függően, hogy a hallgató hogyan tanul. Valamit fontolóra kell venni, mennyi ideig tart a tanulmány. Az online tanfolyamok kivételével sok iskola iránymutatást ad a helyi elköltési költségekre, valamint a tandíjra és más díjakra.

Azok az diákok, akik mesterkéltek az Élelmiszer- és Italgyártásban, felkészülhetnek arra, hogy sikeresen működtethessenek vagy támogassanak egy vállalkozást az élelmiszer- és italgyártásban. Az élelmiszerek és a borok, a márkaépítés, az élelmiszer-tervezés vagy a vendéglátás területén olyan karriereket találhatnak, mint például az értékesítési vezető, az élelmiszer- és italvezető, a vendéglátás vezetője, a szállodavezető és az utazásszervező. Egyes diákok karrierjük az élelmiszer-tudomány és a gyártás területén.

Számos egyetem szerte a világon mesterképzést kínál az Élelmiszer- és Italgyártásban. Online tanfolyamok is rendelkezésre állnak azoknak a hallgatóknak, akik távolról szeretnék tanulni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.