4 Élelmiszer- és italtechnológia Master's degrees found
- MSc
- Mester
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Élelmiszer és ital üzlet
- Élelmiszer- és italtechnológia
- Nyugat-Európa 3
4 Élelmiszer- és italtechnológia Master's degrees found
Kiemelt
Kedge Business School
Fast-track counseling
MSc MVS - Bor- és szeszesital-gazdálkodás
- Bordeaux, Franciaország
- Paris, Franciaország
MSc
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
Fast-track counseling
A bor és a szeszes italok folyamatosan változó ökoszisztémát, szétaprózott iparágat, összetett, de mégis lenyűgöző ökot alkotnak. A termék és a piac megismerése érdekében szilárd műszaki alapokkal kell rendelkeznie, ugyanakkor képesnek kell lennie a pénzügyi, gazdasági, marketing és környezetvédelmi kérdések, a trendek, a lehetőségek és a korlátok felmérésére is.
Kiemelt
University of Parma
Élelmiszeripari mérnöki mesterképzés
- Parma, Olaszország
MSc
Teljes idő, Részidő
2 évek
Összekevert, Az egyetemen
Angol
Ezt a gépészmérnöki mesterképzést azért hozták létre, hogy az ágazat sajátosságai által kínált legjobbat asszimilálja, vagyis az élelmiszeripar számára, amely számos különböző tudományág szempontjait egyesíti.
Kiemelt
Universitat Politècnica de València (UPV)
Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos
- Valencia, Spanyolország
Mester
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Spanyol
Spanyolországban az élelmiszeripar az a szektor, amely a legnagyobb mértékben járul hozzá a bruttó hazai termékhez. Másrészt a mai társadalom életmódja változatos, könnyen beszerezhető és elkészíthető, hosszú eltarthatóságú élelmiszereket kíván meg. Ehhez magasan képzett szakemberek képzésére van szükség az ágazatban, akiknek képesnek kell lenniük olyan folyamatok és termékek megújítására, amelyek kombinálják az élelmiszerek piaci sikeréhez hozzájáruló különböző szempontokat, mint például annak minőségét és biztonságát, az egészségre gyakorolt előnyeit. a fogyasztók és a gazdasági életképesség szempontjából is.
University Of Debrecen
Master of Science in Food Safety és Minőségmérnöki
MSc
Teljes idő
Az egyetemen
Angol
Az Élelmiszerbiztonsági és Minőségi MSc célja az egyetemi ismeretek fejlesztése és alkalmazásának és kutatásának fejlesztése.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Élelmiszer- és italtechnológia
Azok a diákok, akik eleget tettek az alapképzési követelményeknek, és szeretnének továbbtanulni, gyakran választanak mesterfokozatot. A mesterképzés befejezése kiterjesztheti a diplomás karrierlehetőségeit egy kiválasztott területen.
Mi az élelmiszer- és italtechnológia mestere? Ez a fajta program általában az élelmiszeripari technológiákhoz kapcsolódó fő témákra összpontosít, mint például a csomagolás, a kémia, a mikrobiológia, az összetevők, a feldolgozás és a politika. A tanfolyam gyakran megköveteli, hogy a hallgatók bemutassák a bemutatott témákra vonatkozó ismereteik gyakorlati és elméleti alkalmazását. A programok gyakran arra törekszenek, hogy a hallgatók tájékoztatást nyújtsanak a jelenlegi iparági tendenciákról, újításokról és szabályozásokról. A legtöbb intézmény mind a nappali, mind a részmunkaidős beiratkozási lehetőségeket kínálja a diákoknak.
Az élelmiszer- és italtechnológia mestere követelményeinek teljesítése során a diákok jobban megérthetik az emberi viselkedést, és tudják, hogyan lehet optimalizálni a minőségi és biztonsági folyamatokat. A diákok is fejleszthetik kommunikációs készségüket. Ezek a jótékony készségek lehetővé teszik a diplomások számára, hogy jobb foglalkoztatási kilátást és magasabb béreket találjanak.
A mesterfokozat megszerzésének költségeit számos tényező befolyásolja, és intézményenként változik. A diákoknak fel kell venniük a kapcsolatot az iskolával, hogy pontos információkat kapjanak a költségekről.
A mesterképzés az Élelmiszer- és Italtechnológiában képes felkészíteni a diplomásokat azokkal a készségekkel, amelyekre szükségük van az egyre változó élelmiszeriparban. A diplomások munkatársként dolgozhatnak minőségbiztosítási menedzserekként, kutatási és fejlesztési igazgatóként, innovációs igazgatóként, vezető szakácsokként, értékesítési vezetőként és folyamatmérnökökként, ahol korszerű ismereteiket a tudomány és a technológia területén használják új élelmiszer-technológiák létrehozására, végrehajtására és tesztelésére.
A karrierlehetőségek gyakran bővelkednek a hallgatók számára, akik a posztgraduális képzést választják mesterfokozattal. Az intézmények világszerte olyan kapcsolódó mesterképzési programokat kínálnak, amelyekből a diákok választhatnak. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.