Keystone logo

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Turizmus és vendéglátás
  • Vendéglátás
  • Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

4 Mester Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Vendéglátás Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment 2024

Szűrők

Mester Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Vendéglátás Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment

Miután megszerezte a diplomát, a diákok fogják minősíteni, hogy beiratkozik egy mester szak folytathatják tanulmányaikat. Ezzel biztosítja számukra a fejlett készségek és ismeretek, amely lehetővé teszi a diplomások, hogy ugrani egy sikeres karrier a maguk területén.

Mi a Mester Food Service Management? Kombinálásával étterem üzemeltetés tudás és az általános üzleti működési ismeretek, az élelmiszer-szolgáltatás menedzsment szak felkészíti a diákokat, hogy kezelő vagy üzemeltető egy étteremben. Tanfolyamok magában foglalja a marketing, a költségvetés, erőforrás-gazdálkodás, valamint az egyéb szükséges üzleti ismeretek, valamint étterem vezetői képességek, mint például az interperszonális kommunikáció, a csapat vezetése, és az élelmiszer-készítmény követelményeknek.

Mesterdiplomákig hasznot diákok felkészítése a korszerű pozícióknál, amelyek másképp nem lehetséges.Magasabb fizetést is szerzett, és a kommunikációs és vezetői készségek szerzett hasznosak az élet minden területén és a munka.

Mielőtt beiratkozik egy élelmiszer-szolgáltatás-kezelő program, biztos, hogy a kutatás a költsége több program. Különböző iskolák, hossz tanulmányi és még az ország a tanulmány mind befolyásolják, hogy mennyibe kerül a teljes szak.

A leggyakoribb karrier akkor folytassa a mester fokozatot az élelmiszer-szolgáltatás menedzsment, mint egy étterem üzemeltetője vagy vezetője. Ez a mező a tanulmány különösen hasznos, ha a vágy, hogy vállalkozóvá válásra, és indítsa el a saját étkezőhely, bár ugyanolyan hatékonyan folytat vezető pozíciókat a meglévő éttermek. Pozíciók közé marketing igazgatója, üzemeltető, az ügyfélszolgálat vezetője, vagy vendéglátó menedzser. Az is lehetséges, hogy folytassa a pályafutását, mint csatornázás munkás vagy egészségügyi ellenőr.

Az érdeklődők a válás vezető vagy menedzser egy étteremben kell vizsgálniuk, hogy az élelmiszer-szolgáltatás-menedzsment jobb nekik. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.