25 Élelmiszer tudományok Master's degrees found
- Mester
- MSc
- Egészségügy
- Táplálkozástudomány
- Élelmiszer tudományok
- Nyugat-Európa 12
- Dél-Amerika 3
- Észak Amerika2
- Ázsia 1
- Óceánia1
25 Élelmiszer tudományok Master's degrees found
Kiemelt
CESIF
Agrár-élelmiszeripari menedzsment mester.
- Madrid, Spanyolország
- Barcelona, Spanyolország
Mester
Teljes idő
1 év
Távoktatás
Spanyol
Az agrár-élelmiszeripar átfogó irányítása óriási versenyelőnyt jelent, mivel lehetővé teszi: új kereskedelmi csatornák megnyitását, eladások növelését, fogyasztói bizalom javítását, innovatív termékek értékesítését, élelmiszer-riasztások és válságok elkerülését, hatások minimalizálását, termelési költségek javítását stb.
Kiemelt
Swedish University of Agricultural Sciences
Fenntartható élelmiszer-rendszerek mesterképzése
- Uppsala, Svédország
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Ez a mesterképzés ideális, ha az a célod, hogy a fenntartható élelmiszerrendszerek szakértőjévé válj, és arra törekszel, hogy az élelmiszerlánc teljes egészét érintő kihívásokkal foglalkozz.
Kiemelt
Aarhus University
Molekuláris táplálkozás és élelmiszer-technológia MSc
- Aarhus, Dánia
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A molekuláris táplálkozás és élelmiszer-technológia MSc képzéssel elsajátíthatja a tápláló élelmiszerek kifejlesztéséhez szükséges eszközöket és tudást - olyan élelmiszerek kifejlesztéséhez, amelyek célja az elhízás, a cukorbetegség, a szívbetegségek, az allergia és a rák kialakulásának kockázatának csökkentése. Ahogy a média nap mint nap emlékeztet minket arra, hogy az vagyunk, amit megeszünk.
Kiemelt
Free University of Bozen-Bolzano
Nemzetközi Mester Élelmiszertudományi Innováció és Hitelesség
- Bolzano, Olaszország
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Ez a kétéves mester biztosítja Önnek az élelmiszer-tudomány jelenlegi és jövőbeli kihívásainak megfelelő ismeretét, ötvözi az innovációt és a hitelességet, és lehetőséget kínál arra, hogy szorosan együttműködjenek az élelmiszeriparban. A program egy közös kezdeményezés a Parma és Udine egyetemek körében, amelyek világszerte ismertek az élelmiszer-tudomány területén a felsőoktatásban való kiválóságukról.
Kiemelt
University of Torino
Mester az élelmiszer-tudomány és a technológia területén
- Turin, Olaszország
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A Master in Food Systems (MFS) program egy integrált, felsőoktatási intézmények és ipari partnerek által szervezett graduális képzés. Célja, hogy felkészítse a hallgatókat az élelmiszerrendszer jövőbeli átalakulásának előmozdítására, és növelje jövőbeli alkalmazó vállalatuk versenyképességét.
Kiemelt
Università Cattolica del Sacro Cuore
Specializing Master in Innovation in Food Science and Technology - Michele Ferrero
- Milan, Olaszország
- Cremona, Olaszország
Mester
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
A program következő felvételi időpontja 2026 szeptembere lesz.
Kiemelt
Junia Graduate School of Engineering (HEI ISEN ISA)
Fast-track counseling
Tudomány és mérnöki mesterképzés az élelmiszeripari innováció és menedzsment területén
- Lille, Franciaország
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Fast-track counseling
A JUNIA ISA az élelmiszeripari innováció és menedzsment területén kínál tudományos és mérnöki mesterképzést, amelyet angol vagy francia nyelven oktatnak, és amely az élelmiszertermelés fenntartható irányítására vagy az agrár-élelmiszeripari minőségirányítási rendszerekre specializálódik.
Kiemelt
University of Applied Sciences Upper Austria
Fast-track counseling
Élelmiszertechnológiai és táplálkozástudományi mesterképzés
- Wels, Ausztria
MSc
Teljes idő
6 félévben
Az egyetemen
Német
Fast-track counseling
Az élelmiszertechnológia egy interdiszciplináris, technológiai szakmai terület, amely szorosan összefüggő tudásterületekkel rendelkezik. A hangsúly a technológiák és termékek új és továbbfejlesztésén van. A természeti erőforrások kímélése, a folyamatok optimalizálása és a termelés hatékonysága a húzóerő az élelmiszeriparban annak érdekében, hogy versenyképes áron, a lehető legmagasabb minőség megőrzése mellett a lehető legegészségesebb termékeket tudjuk kínálni.
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Élelmiszerminőség és -technológia mester
Mester
Teljes idő
Az egyetemen
Portugál
Az élelmiszerminőség és -technológia mesterkurzusának általános céljai a műszaki és tudományos ismeretek megszerzése és elmélyítése az élelmiszerminőség és -technológia területén.
ID4FOOD
Együttműködési menedzsment szakosodott mestere az élelmiszer-innovációban
Mester
Teljes idő
Az egyetemen
Angol, Francia
Az együttműködésen alapuló innováció új választ kínál az agrár-élelmiszeripari vállalatok innovációs stratégiáinak végrehajtása során felmerülő problémákra.
Szent István University, Faculty of Food Science
Okleveles élelmiszer-mérnöki
MSc
Teljes idő
Az egyetemen
Angol
Célja a mester szak, a szakmai kompetenciákat: A cél a mester szak, hogy a vonat az élelmiszer mérnökök, akik ismerik és alkalmazzák
Lebanese International University
Mester Food Science and Technology
Mester
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Magyarázata fizikai és kémiai kölcsönhatások a különböző összetevőket a feldolgozási műveletekből származó gyakran vezet fizikai érzékszervi és táplálkozási változás az élelmiszerekben.
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Master Food Engineering és biológiai Technology (FEBT)
Mester
Teljes idő
Az egyetemen
FEBT összpontosít két szakterület: Élelmiszer Process Engineering és biológiai technológia.
University Of Salerno UNISA
Élelmiszeripari mesterképzés
- Fisciano, Olaszország
Mester
Az egyetemen
Az élelmiszer-mérnöki mesterképzés célja egy technikai jellegű szakmai személyiség, az élelmiszer-mérnök képzése, aki az élelmiszeripar problémáinak megoldására a vegyipar és a folyamattechnika tipikus módszereit használja. Ez a módszertani megközelítés a Salernói Egyetem élelmiszer-mérnöki mesterképzésének megkülönböztető elemét képviseli az Európában kínált más hasonló tanfolyamokhoz képest, amelyekben az élelmiszer-mérnöki folyamatok inkább az élelmiszer-technológiákból származnak, mintsem a folyamatokból.
Santa Catarina State University
AKADÉMIA Mester az élelmiszer-tudományban és a technológiában
- Florianópolis, Brazília
Mester
Az egyetemen
Portugál
A Santa Catarina Állami Egyetem (UDESC) élelmiszeripari és technológiai akadémiai diplomája 2016 márciusában kezdődött, miután a CAPES 2015-ben javasolta. Ebben a kurzusban lehetőség van a tudományhoz kapcsolódó területeken dolgozó szakemberek képzésének kiegészítésére. és az élelmiszer-technológia, azzal a céllal, hogy magasabb szintű oktatási tevékenységet folytasson, megerősítse a tudományos és technológiai kutatást, a tanácsadást és a speciális munkát a vállalatokban és az állami szektorban. Jelenleg a Santa Catarina Állami Egyetem 13 professzora vesz részt a programban, akik két kutatási területen dolgoznak: 1 - Technológiák, termékek és folyamatok fejlesztése és optimalizálása; 2 - Élelmiszer tulajdonságok és biztonság.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Kevesebb részlet
Mester Programok ban ben Egészségügy Táplálkozástudomány Élelmiszer tudományok Élelmiszer-technológia
A mesterképzés az első lépés a végzős diploma megszerzését követően. Ennek a diplomának a megszerzése igazolja a hallgatók szakértelmét a tanulmányi területükön, ami tudományos célként szolgál sok ember számára. Mesterfokozat megszerzésével gazdag karrierlehetőséget nyithat meg.
Mi az élelmiszer-technika mestere? Ez a fokozat biztosítja az élelmiszertermelésben részt vevő kutatás és fejlesztés megértését. A kémia és a mikrobiológia alapján a diákok megtanulják az élelmiszer tulajdonságok alapjait és a megvalósítani és tökéletesített technológiát, majd az élelmiszer-megoldások tervezésére és innovációjára. Ez magában foglalja az élelmiszer minőségének és biztonságának biztosítását, valamint a környezeti és társadalmi kérdések megértését.
A diákok az élelmiszertechnológia mestere felé vezető úton olyan tervezési és problémamegoldási készségeket építhetnek ki, amelyek az élet más területein alkalmazhatók. Ezek jellemzően a kutatási és fejlesztési folyamatok megértését, valamint az élelmiszeripar hatásainak szélesebb körű megítélését és a hatások megbízható értékelését szolgálják.
A mesterképzés mestere az élelmiszer-technikában intézményenként változik, és a program általában két évig tart. A hallgatóknak meg kell vizsgálniuk a leendő iskolákat, hogy több információt találjanak ezekről a költségekről.
Az élelmiszeripari szakemberek mindig is keresettek, így az elismertség, amelyet az élelmiszertechnológia mesterkedeleivel egészítenek ki, előkészíti a különböző potenciális karriereket. Sok diplomás munkát talál az élelmiszergyártó cégeknél, a gyártási folyamatok fejlesztéséért és felügyeletéért, minőségellenőrzőként és termékbiztonsági ellenőrzőként való munkavégzés céljából. A diplomások élelmiszer-tudósként is dolgozhatnak olyan kutatóintézeteknél, amelyek tanulmányokat folytatnak és új technológiákat tesztelnek az élelmiszerek feldolgozásához és megőrzéséhez.
Különféle programok az élelmiszertechnológia mesterképzéséhez világszerte. Az online programok előnyben részesítik azokat a tanulókat, akik rugalmas menetrendet igényelnek vagy távoli területeken élnek. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.