Keystone logo

20 Mester Programok ban ben Élelmiszer-biztonság 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Egészségügy
  • Táplálkozástudomány
  • Élelmiszer tudományok
Szakirányok
  • Egészségügy (20)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

    Mester Programok ban ben Élelmiszer-biztonság

    A Mester élelmiszer-biztonsági programokat jár, amelynek tudományos koncepciók elkészítése, kezelése és tárolása az élelmiszerek egészségügyi oly módon, hogy élelmiszer-eredetű betegségek megelőzését. Nem szabad összekeverni a hasonló hangzású kifejezés, az élelmiszer-biztonság, amely érinti magát biztosítja a stabil és elégséges élelmiszer-ellátás a lakosság. Mind az élelmiszer-biztonság és az élelmiszer-biztonság al-tudományok a mezőgazdaság, ahonnan kölcsönzi számos kulcsfontosságú fogalmak. Az élelmiszer-biztonság is fontos kérdés az egész világon, több ezer ember hal meg minden nap miatt egészségtelen élelmiszer-és nonpotable vízforrás, és a tetején Ezen halálesetek milliók vannak kitéve életveszélyes kórokozók, amelyek az élelmiszer volt kitéve. Ételmérgezés, elméletileg 100 százalékos megelőzhető, senkinek sem kell meghalnia, mert a szennyezett élelmiszer.Szinte minden alkalommal, halálesetek származó rosszul előkészített, kezelnek vagy tárolnak élelmiszer elkerülhető lett volna, ha csak az alapvető elvek élelmiszerbiztonság alkalmazták. Az Egészségügyi Világszervezet ad egy öt pontból álló keretet az élelmiszerellátás biztonsága. Hasonlóképpen, a nemzetközi szabványok élelmiszerbiztonsági régóta állítva. Halálesetek megelőzésére, mert a szennyezett élelmiszer minden kérdése végrehajtását. Pályakezdő Mester élelmiszer-biztonsági programokat kell teljes mértékben ismeri ezeket a szabványok által a WHO és az ISO. Hasonlóképpen, el kell látni a tudás nem csak, hogyan kell tartani az élelmiszer biztonságos, de azt is, hogy végre nyilvános politikai kereteket biztosítja, hogy az élelmiszer biztonságos. Mester Élelmiszerbiztonsági diplomások ezért leggyakrabban alkalmazott élelmiszer-biztonsági szabályozási szervek és a magán-élelmiszeripari ágazat.